Pınar Deniz, transparan büstiyeriyle 'Yargı' dağıttı! Görenler hayran kaldı...

Pınar Deniz, transparan büstiyeriyle 'Yargı' dağıttı! Görenler hayran kaldı...
Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazanan Pınar Deniz, ünlü komedyen İbrahim Selim'in Youtube platformundaki kanalına konuk olarak katıldı. Program öncesi hazırlık aşamalarını sosyal medya aracılığıyla paylaşan ünlü oyuncu, transparan büstiyeriyle adeta büyüledi.

Pınar Deniz doğal güzelliğiyle konuşulmaya devam ediyor. Yargı dizisinin sezon finali yapmasının ardından ilk kez ekranda görünecek olan başarılı oyuncu, İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Ünlü oyuncu mavi transparan kıyafetiyle dikkat çekti.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında bulunuyor. Günlük hayatından ve iş birliklerinden kareler paylaşan Deniz, bu kez katıldığı programın hazırlık aşamalarını paylaştı.

Deniz paylaşımına ' Alo @ibrahimselim ben geliyorum. Hazır mısın?' notunu düştü.

Program için dantelli transparan bir büstiyer ve kargo tarz pantolon tercih eden Deniz, fit vücuduyla da dikkatleri üzerine çekti.

Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan paylaşımla Deniz, takipçilerinden tam not aldı.

Ünlü oyuncunun paylaşımına kullanıcılar 'Çok güzelsin', 'Hanımefendi neden bu kadar güzelsiniz?' , 'Prenses', Buzlar kraliçesi olmuşsun' gibi yorumlarda bulundular.

MEĞERSE GÜZELLİĞİNİ ABLASINDAN ALMIŞ

Öte yandan Pınar Deniz, meğer güzelliğini ablasından almış. Kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Pınar Deniz, bu kez ablasıyla ilgi odağı oldu.

29 yaşındaki ünlü oyuncunun ablasını gören gözlerine inanamadı. İkilinin benzerliği takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

ABLASIYLA BENZERLİĞİ DE GÜNDEM OLDU

Ünlü oyuncu Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz, güzelliğiyle sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin ablasına binlerce yorum geldi.

Adana’da dünyaya gelen, henüz 2 yaşındayken İstanbul’a taşınan Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde ablasıyla fotoğrafını paylaştı.

Ünlü oyuncunun ablası Huri Deniz, sosyal medya kullanıcıların ilgi odağı oldu. Pınar Deniz’in ablasıyla olan benzerliği çok konuşuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.