Camdaki Kız'la ilgili iddialar gerçek çıktı! Camdaki Kız bitiyor mu?

Camdaki Kız'la ilgili iddialar gerçek çıktı! Camdaki Kız bitiyor mu?
Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, üç sezondur reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız, 82’nci bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve çok ses getiren dizinin ekibi önceki akşam Madera İstanbul’da bir araya geldi.

Kanal D ve OGM Pictures’ın yöneticilerinin de yer aldığı yemekte oyuncular ve set ekibi üç sezonun yorgunluğunu birlikte attı.

VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

Veda yemeğine Camdaki Kız’ın sevilen oyuncuları Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Selma Ergeç’in yanı sıra diğer oyuncular da katıldı. Dizinin önceki bölümlerinde canlandırdıkları karakter ile izleyicinin beğenisini kazanan Hande Ataizi ve Nur Sürer de geceye katılan isimler arasındaydı. Başarılarını kutlayan ekip, hep beraber eğlenerek Camdaki Kız’a veda etti.

İSTANBUL'DA ÇEKİLİYORDU

Dizinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilmektedir. Nalan ve ailesinin ikamet ettiği Esra Umur yalısı, Beykoz'un Kanlıca semtinde bulunmaktadır. Koroğlu ailesinin oturduğu konaktaki çekimler ise Beyoğlu'nun Cihangir mahallesinde yer alan 1850 yılında yapılmış 24 odalı Sadık Paşa Konağında gerçekleştirilmektedir.

Dizinin başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Enis Arıkan ve Cihangir Ceyhan yer almaktadır.

Camdaki Kız dizisi 3 sezondur Kanal D ekranlarında yayımlanıyordu. Camdaki Kız dizisinin eski bölümleri youtube.com platformunda yer almaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.