Gönül Dağı 99. bölüm fragmanı yayınlandı. Sezon finali ne zaman?

Gönül Dağı 99. bölüm fragmanı yayınlandı. Sezon finali ne zaman?
Gönül Dağı 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı'nın TRT 1 ekranlarında yayınlanacak 27 Mayıs'ta yeni bölüm var mı? Gönül Dağı yeni bölümünde neler olacak, yeni bölümü ne zaman?

TRT 1'nin sevilen dizisi Gönül Dağı 97. yeni bölüm fragmanı duygulandıran, güldüren ve düşündüren 96. son bölümünün bitmesiyle merakla aranmaya başlandı. Peki Gönül Dağı 97.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı yeni bölüm ne zaman? sorusunun cevabı ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

Gönül Dağı 99. Bölüm fragmanı izle linki gündemdeki yerini aldı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağ dizisi son olarak 98. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Başrollerini Berk Atan, Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu'nun paylaştığı dizinin son bölümünde İstanbul'a gelen amcaoğulları, hayallerine ulaşabilmek için Teknoloji Geliştirme Enstitüsü'nde çalışmaya başlar.
Gelecek bölümden detaylar görmek isteyen izleyiciler, Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı araştırmalarına başladı. Peki, Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? İşte, TRT 1 ile Gönül Dağı 99. bölüm fragmanı izle ekranı ve yeni bölümden detaylar...

Gedelli sakinlerinden birinin yardıma ihtiyacı olduğunu duyan amcaoğulları, yardım için kolları sıvar. Amcaoğulları hangi zorluklarla karşılaşacaktır?

Rıfat'a emanet para veren Selim Dayı geri gelir. Rıfat ne yapacağını bilemez. Mihriban, Rıfat'ı zor durumdan kurtarmak için ne yapacaktır?

Aldığı bir haberle eskiden yaşadığı köye giden Sefer, bir karar vermek zorundadır. Sefer ne yapacaktır?

Keriman, Ferses Müzik için yeni şarkıcılar arar. Keriman kiminle şarkı yapmak isteyecektir?

Başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu gibi  sevilen oyuncularının yer aldığı Gönül Dağı bu hafta yayınlanacak mı?

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Gönül Dağı dizisi yeni bölümü ile 27 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00'da TRT'de.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

GÖNÜL DAĞI SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı 100. bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin yeni sezonu ise Eylül'ün 3.haftasında TRT 1'de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.