Icardi ‘Aşkın Olayım’ performansıyla Simge’ye seslendi! ‘Kusura bakma…’

Icardi ‘Aşkın Olayım’ performansıyla Simge’ye seslendi! ‘Kusura bakma…’
Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü adayı Galatasaray'da yıldız futbolcu Icardi, gol attıktan sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' şarkısını seslendirdi. Arjantinli yıldız, şarkıyı söylerken çektiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Spor Toto Süper Lig'de sezon bitimine sayılı günler kala şampiyonluğun en güçlü adayı olan Galatasaray'da yıldız forvet Mauro Icardi'den videolu paylaşım geldi.

Şarkıcı Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısıyla özdeşleşen Icardi, parçayı söylerken çektiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Paylaşımında Simge'yi de etiketleyen Icardi, "Kusura bakma, senin söylediğin gibi değil, Galatasaray taraftarı için deniyorum" ifadelerine yer verdi.

‘AŞKIN OLAYIM’IN HİKAYESİ

Mauro Emanuel Icardi Rivero Galatarasay’da ilk maçına 16 Eylül 2022'de Konyaspor karşısında çıkan Icardi, ilk golünü hazırlık maçında İstanbulspor'a karşı kaydetti.[7] Sarı kırmızılı ekipteki ilk profesyonel golünü 23 Ekim 2022'deki Alanyaspor karşılaşmasında kaydetti. Aynı maçta Dries Mertens'e yaptığı ayak dışı orta asistiyle de dikkat çeken Icardi, 0-7 kazanılan Başakşehir galibiyetinde de bir gol iki asistle büyük rol oynadı ve Dünya Kupası arasına iki gol üç asistlik performansla girdi. Dünya Kupası arasından çıkıldığında sakat olan Icardi, kaçırdığı üç maçın ardından 8 Ocak 2023 tarihinde deplasmandaki Fenerbahçe derbisinde yetmiş altıncı dakikada oyuna girerek bir gol bir de asist yaptı. Hem performansı hem de hırsından dolayı kısa sürede Galatasaray taraftarının kalbine giren Icardi için ilk defa 21 Ocak'da Nef Stadyumu'nda Antalyaspor'a karşı attığı golden sonra bir süredir sosyal medyada kendisine atfedilen videoların bulunduğu "Aşkın Olayım" şarkısı çalındı.

1 Şubat 2023'deki Ümraniyespor maçında attığı iki golle yenik durumdaki takımına maçı kazandıran Icardi, bunu takiben Trabzonspor maçında da penaltıdan kaydettiği golle galibiyeti getirdi. Icardi, Trabzonspor maçından sonra gerçekleşen 2023 Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla depremzedelere hem moral hem de maddi olarak destekte bulundu.
Lige verilen aradan sonraki gol atamadığı üç maçın ardından 6-0'lık Kayserispor maçındaki üç gol bir asistlik performans sergiledi.

4-1'lik Alanyaspor, 3-1'lik Beşiktaş] ve 1-0'lık Başakşehir[maçlarında birer gol, ardından da İstanbulspor ve Sivasspor maçlarında ikişer gol atan Icardi şu an ligdeki 19 ve toplam 20 golüyle takımının en golcü ismi. Aynı zamanda yaptığı 7 asistle de Kerem Aktürkoğlu'yla beraber takımın en çok asist yapan ismi konumunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.