Vekalet yoluyla kurbanlık fiyatı açıklandı! Diyanet İşleri hem yurt içi hem yurt dışı rakamlarını paylaştı!

Vekalet yoluyla kurbanlık fiyatı açıklandı! Diyanet İşleri hem yurt içi hem yurt dışı rakamlarını paylaştı!
2023 Kurban Bayramı’na az bir zaman kala, vekalet de kurbanlık fiyatlarının ne kadar olacağı açıklandı! Diyanet İşleri Bakanlığı’ndan konuya dair merak edilen açıklama!

Diyanet İşleri 2023 yılı adına Kurban Bayramı vekalet fiyatlarını paylaştı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2023 yılı vekalet ile kurban kesim bedelini yurtiçinde 5.950 lira, yurt dışında ise 2.750 lira olarak belirlediklerini paylaştı. 2023 yılı Kurban Bayramı’na az bir zaman kaldı. Vekaletle kurbanlık fiyatları da merak edilirken yetkili kurumdan merak edilen fiyatlar paylaşıldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı’nın 2023 yılı Vekaletle kurban kesim organizasyonuna dair sosyal medya hesapları üzerinden merak edilen detayları açıkladı.  Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ‘Kurbanını Paylaş Kardeşin ile Yakınlaş. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2023 yılı Vekalet ile kurban kesim bedeli yurt içerisinde 5 bin 950 lira, yurt dışında ise 2 bin 750 lira olarak belirledik. Bağışlarınızı başta deprem bölgesi olmak üzere bütün ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için ulaştırıyoruz’ ifadelerine yer verdi.

BAŞTA DEPREM BÖLGESİ VE TÜM İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN

Bu sene için kurban kesim vekaletinin ne kadar olduğu açıklandı. Diyanet Vakfı tarafından gelen açıklamaya göre hem yurt içinde hem yurt dışında vekaletle kurban kesim bedeli paylaşıldı. Vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde vermek isteyenler için 5.950 TL, vekalet yoluyla yurt dışındaki kesim yapmak isteyenler içinde 2.750 TL olarak açıklandı. Bağışların başta deprem bölgesi olmak üzere tüm ihtiyaç sahibi olanlar için ulaştırıldığı da paylaşıldı.

GEÇEN SENEKİ VEKALET KURBANLIK FİYATLARI MERAK EDİLDİ

Bu yıl açıklanan vekalet bedeli sonrasında geçen yılki miktarlar da vatandaşlar tarafından merak edildi. Türkiye Diyanet Vakfı 2022 senesi vekalet yolu ile kurban kesim bedellerini yurt içinde kestirmek isteyenler adına 2 bin 250 lira, yurt dışında kestirmek isteyenler için de 1.800 TL olarak belirlediğini paylaşmıştık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.