Demet Özdemir eski kocasının evinden çıkarken görüntülendi, bakın ne dedi

Demet Özdemir eski kocasının evinden çıkarken görüntülendi, bakın ne dedi
Demet Özdemir görkemli bir düğünle evlendiği Oğuzhan Koç ile 5 ay olmadan boşanma kararı aldı. Evi terk edip bekar evine dönen oyuncu son olarak Koç'un evinden çıkarken görüntülendi. Özdemir bakın ne dedi.

Geçtiğimiz yıl görkemli bir törenle dünyaevine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, tek celsede boşandı. Ayrılığın ardından bekar evine dönen Özdemir, Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken görüntülendi. Elindeki kağıtlarla dikkat çeken güzel oyuncu bakın neler söyledi..

Demet Özdemir görkemli bir düğünle evlendiği Oğuzhan Koç ile 5 ay olmadan boşanma kararı aldı. Evi terk edip bekar evine dönen oyuncu son olarak Koç'un evinden çıkarken görüntülendi. 

28 Ağustos 2022'de evlenen Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir evliliklerini kısa sürece bitirme kararı aldı.

"Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldık" diyen ikili tek celsede boşandı. İddialara göre Özdemir bu süreçte bekar evine gitmişti.

Evini terk eden Demet Özdemir son olarak eski kocası Oğuzhan Koç'un evinden çıkarken görüntülendi.

'ARAMIZ BOZULMADI'

Kameralara yakalanan Özdemir evden birkaç eşyasını aldığını söyledi. Oyuncu "Birkaç bir şeyimiz kalmış onları aldım aynen prosedürler vardı.

Muhabirlerin "Oğuzhan Koç da evde onunla da konuştunuz galiba?" demesi üzerine gülerek karşılık veren oyuncu, "Anlatacağımı düşünmüyorsunuz herhalde. Hiçbir zaman aramız bozulmadı" şeklinde konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.