Türkiye’nin konuştuğu milyoner gelin! Sosyal medya onu konuşuyor

Türkiye’nin konuştuğu milyoner gelin! Sosyal medya onu konuşuyor
Kanal D’nin fenomen yarışması Gelinim Mutfakta’ya bu hafta yepyeni bir yarışmacı katıldı. Kayınvalidesi Dilek Gül ile yarışmaya katılan gelin Kader Gül, çeyizi ile programa iddialı bir giriş yaptı. Sosyal medya yıkıldı…

Yedi ay önce evlenen 23 yaşındaki Kader Gül’ün çeyizindeki saf altından yapıldığını iddia ettiği çatal bıçak takımı önce stüdyoyu ardından sosyal medyada büyük olay yarattı. 

Kayınvalide Dilek Gül tarafından Kader’e hediye edilen altın çatal-bıçak takımı kelimenin tam anlamıyla fenomen gelini dillere düşecek cinsten…

 SADECE BİR KAŞIĞI 20 GRAM ALTINDAN 

 Kader’in iddiasına göre kaşıklardan sadece 1 tanesinin ağırlığı 20 gram altın değerinde olduğu öğrenildi.

FRAGMANI BİLE BÜYÜK SES GETİRDİ

Bu açıklamalar sonrasında diğer kayınvalideler ve gelinlerin hışmına uğrayan Kader gelinin servet değerindeki çeyizine dair tüm detaylar Gelinim Mutfakta’nın bugün ekrana gelecek olan yeni bölümünde izleyiciler ile buluşacağı açıklandı.

BİRİNCİ DE BELLİ OLDU

Hafta içi her gün KANAL D ekranlarında seyirciyle buluşan Gelinim Mutfakta günün birincisi olup çeyrek altını almaya hak kazanan isim merak ediliyor. Haftanın ilk gününde gelinler kıran kırana bir mücadeleye girecek ve bugün kazanan gelin ve kayınvalidesi haftanın finalinde 7 altın bileziğe bir adım daha yaklaşmış olacak. Gelinim Mutfakta 22 Mayıs Pazartesi günün birincisi ve çeyrek altını kazanan gelin ve kayınvalide belli oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta 22 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan 1446 bölümünde kayınvalidelerden ve Nursel Ergin'nden en yüksek puanı alarak birinci olan ve çeyrek altını almaya hak kazanan isim TUĞBA oldu.

Pazartesi gününün puan durumu şu şekilde:


Tuğba: 17

Ezgi: 16

Kader:15

Miyase: 3

Miyase -2 puan cezası alarak haftanın ilk günü puan taplasonunda 3 puanla sonuncu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.