Merakla bekleniyordu... Yeni dizi Dilek Taşı’nda sürpriz isimler

Merakla bekleniyordu... Yeni dizi Dilek Taşı’nda sürpriz isimler
Kanal D’nin, Pastel Film imzalı dizisi Dilek Taşı’nın başrol oyuncuları netleşmeye başladı. Salih Bademci ve Hazal Subaşı’yı buluşturan dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte reyting tablolarında yeri merakla beklenen Dilet Taşı dizisi hakkında son gelişmeler

Salih Bademci ve Hazal Subaşı’yı başrollerinde bir araya getiren Dilek Taşı, 1980’li yıllarda geçen bir hikâyeyi izleyici ile buluşturacak.

Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor. Hazırlık çalışmaları devam eden dizinin çekimleri yakın zamanda başlayacak.


HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

Hazal Subaşı 2 Mayıs 1995 İzmir doğumlu. Küçükken annesi ve babası boşandıktan sonra annesiyle yaşamaya başladı. 13 yaşındayken babasını trafik kazası yüzünden kaybetti. Batuhan adında bir ağabeyi vardır.
İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde eğitim gördü. 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler aldı. Miss Supranational'a katılan ilk Türk kadın oldu.

SALİH BADEMCİ KİMDİR?

Salih Bademci ise 15 Ağustos 1984 İzmir doğumlu.
Salih Bademci 1984 yılında İzmir'de doğdu. Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde yükseköğrenim gördü.

Sinema ve televizyon kariyeri 2006 yılında Serdar Akar'ın Barda filminde rol alması ile başladı. Ardından yine Serdar Akar'ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol aldı.

2007 yılında Siyah Beyaz ve Renkli (SBR) adlı tiyatro topluluğunu kurdu. Tiyatro çalışmalarına kurucusu olduğu Siyah, Beyaz ve Renkli bünyesinde ve farklı toplulukların oyunlarında rol alarak devam etti. Tesir adlı oyundaki performansı ile 15. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri'nde Seçici Kurul Özel Ödülü'ne değer görüldü.

2014 yapımı Zeytin Tepesi dizisinde "Akın" karakterini, Ulan İstanbul dizisinde "Ceyhun" karakterini, 2015 yılında Kiralık Aşk dizisinde "Sinan Karakaya" karakterini canlandırdı. 20 Ağustos 2015 tarihinde oyuncu İmer Özgün ile evlendi. İstanbullu Gelin'de Fikret, Kulüp dizisinde Selim Songür karakterini canlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.