Müjde Uzman'dan Kızılcık Şerbeti itirafı... Çok konuşulacak açıklamalar

Müjde Uzman'dan Kızılcık Şerbeti itirafı... Çok konuşulacak açıklamalar
Reyting rekorları kıran 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Alev' karekterine hayat veren Müjde Uzman diziye dair bilinmeyenleri anlattı. İşte Müjde Uzman'dan Kızılcık Şerbeti izleyenlerine özel açıklamalar...

Show TV'de ekrana geldiği günden bu yana reyting tablolarının zirvesini parselleyen 'Kızılcık Şerbeti'nin iki yıldızı Müjde Uzman ve Ceren Karakoç, SHOW TV'de Ömür Sabuncuoğlu'na konuştu.

MÜJDE UZMAN: BAŞARIDAN EMİNDİM

'Kızılcık Şerbeti'nin en sevilen karakterlerinden ikisi olan 'Alev' ve 'Nursema'yı canlandıran Müjde Uzman ve Ceren Karakoç, dizinin başarısıyla ilgili sorulara samimi yanıtlar verdi.


Müjde Uzman, "Bu denli bir başarıyı tahmin etmesem de dizinin konuşulacağından emindim. İlk bölüm fragmanı çok vurucuydu. Daha önceden yapılmamış bir işti" dedi.


Dizide merak edilen 'Alev' ve 'Abdullah Ünal'ın aşk hikâyesine ilişkin ise Müjde Uzman "O kadar sürprizlerle dolu bölümler yapıyoruz ki senaristlerimiz bütün izleyicileri şaşırttığı gibi bizi de şaşırtıyor. Olabilir de olmayabilir de" yanıtını verdi.

KIZIL ŞERBETİ'NİN EN KOMİĞİ KİM?

Ceren Karakoç'a göre setin en komiği başarılı oyuncu Barış Kılıç. Dizinin başrol oyuncusu Barış Kılıç'ın en büyük özelliğiyle sette herkesi güldürürken kendi sahnelerinde hiç gülmeyip ciddi kalabilmeyi başarabilmesi. Setin en iştahlısı ise 'Kızılcık Şerbeti'nin 'Nilay’ı Feyza Civelek'miş...

CEREN KARAKOÇ'TAN SETİN BİLİNMEYENLERİ...

'Nursema' karakteriyle büyük bir başarı yakalayan oyuncu Ceren Karakoç, meslektaşı Osman Karakoç ile 10 yıllık mutlu bir evlilik yürütüyor. Bu evlilikle ilgili ilk kez konuşan Karakoç, "Eşimin sakinliğini ve dinginliğini es geçemeyeceğim. Osman oldukça çok sakin ve beni dengeleyen bir eş. Benim en büyük eleştirmenim O" dedi.


Evdeki huzurun sırrını açıklayan Ceren Karakoç, "Mesleğimizi eve getirmiyoruz. Osman eğitmenlik de yapıyor ve evde asla bu konuları konuşmuyoruz" ifadelerini kullandı.

MÜJDE UZMAN'IN BİLİNMEYEN MERAKI

'Kızılcık Şerbeti'nin en eğlenceli karakteri 'Alev'e hayat veren Müjde Uzman'ın tamir uzmanı olduğunu biliyor muydunuz? Evinde bozulan her şeyi tamir edebilme yeteneğine sahip olan Uzman, "Kendimi bildim bileli meraklıyım bu konulara. Tamir edemediğim şey yok gibi" dedi. Otomobil bile tamir edebildiğini söyleyen Müjde Uzman, "Gençliğim oto sanayilerde geçti" ifadelerini kullandı.

'MÜJDAT' VE 'NURFENA'

Müjde Uzman ve Ceren Karakoç, ayrıca lakaplarını da açıkladı. Uzman, sadece sette değil özel hayatında da 'Müjdat' diye çağırıldığını söylerken Karakoç'un 'Kızılcık Şerbeti' setindeki lakabının 'Nurfena' olduğunu söyledi.

MÜJDE UZMAN'DAN MEGASTAR TARKAN'A MESAJ VAR

Tarkan'ın yıllar önce Milli Takım için çekilen 'Bir Oluruz' klibinde oynadığı ortaya çıkan Müjde Uzman, Tarkan ile ilgili anısını ilk kez anlattı.

Müjde Uzman, "Klip çekilirken Tarkan'ı deri ceketi ve incecik gömleğiyle meraklı gözlerle izliyordum. Çünkü büyük hayranıydım. Dansçı kızlardan biri Tarkan'a dönüp beni göstererek 'Bu seni seviyor' dedi ve kaçtı. Beni gören Tarkan sarılmaya kalktı ama ben bırakın sarılmayı ne yapacağımı bilemeyerek onu ittim" dedi.

Müjde Uzman, yıllar sonra SHOW TV aracılığıyla Tarkan'a seslenerek, "Tarkan sana bir sarılma borcum var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.