Boşandılar ama ayrılmadılar! Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten birlikte görüntülendi

Boşandılar ama ayrılmadılar! Uraz Kaygılaroğlu ile Melis İşiten birlikte görüntülendi
Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında evlenip, 5 yıl evli kaldıktan sonra boşandığı eski eşi Melis İşiten ve kızları Ada ile birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşıma binlerce yorum ve beğeni yağdı...

Adını Cem Yılmaz filmleri ile duyuran ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile evlenmiş ve 2017'de kızı Ada'yı kucağına alarak ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı. Çift, 2019'un temmuz ayında ani bir kararla boşanmaya karar vermişti.

AYRILDILAR AMA ÇOCUKLARI İÇİN SIK SIK BİRARAYA GELİYORLAR

Resmi olarak boşandıktan sonra dostlukları devam eden ünlü oyuncular, kızları Ada için sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Eski aşıklar son olarak kızlarıyla birlikte keyifli vakit geçirirken objektife poz verdi.

35 yaşındaki Uraz Kaygılaroğlu, Melis İşiten ve Ada ile eğlenceli gününden kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

SOSYAL MEDYADA BEĞENİ YAĞDI

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da 2,7 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu, eski eşi ve kızıyla birlikte çekilen karelerine, 'Sunday' (pazar) notunu düştü. Kaygılaroğlu'nun paylaşımına takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

'Sefirin Kızı', 'Pis Yedili', 'Baba Candır', 'Üç Kuruş' gibi projelerle adını duyuran Uraz Kaygılaroğlu, son dönemde Erşan Kuneri serisi başta olmak üzere Cem Yılmaz filmleri ile hafızalara kazındı.

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

1987 yılında İstanbul'da doğdu. Lise yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk kurslarına katıldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümünden mezun oldu.

Oyunculuğa, 2008 yılında Star TV'de sekiz bölüm yayımlanan Milyonda Bir adlı dizide Berke rolünü canlandırarak başladı. 2011-2014 yılları arasında Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Canburger, 2012-2013 yılları arasında FOX'ta yayınlanan Harem adlı dizide Feminen Ağa, TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer, Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt, Baba Candır dizisinde Haluk Güney, 2017 yılında Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde Kuzen Volki, Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı rolünü canlandırdı. 2021'de çekimleri tamamlanan Erşan Kuneri isimli dizide rol aldı

Oyunculuğun yanı sıra televizyon yarışma programlarında sunuculuk yaptı. TRT 1'de yayınlanan Tam Zamanı ve Kuyruk adlı yarışmaların, Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yaptı.

Rol aldığı ilk sinema filmi Mezuniyet (2009) idi. Ardından Eltilerin Savaşı, Ejder Kapanı, Karakomik Filmler, Çakallarla Dans 5, Ejder Kapanı, Nerede Kalmıştık, Dönerse Senindir, Sen Kiminle Dans Ediyorsun ve Bamsı Beyrek adlı filmlerde rol aldı.

Haziran 2014'te oyuncu Melis İşiten'le evlendi. Ada (d. 5 Aralık 2016) adında bir kızı oldu. Çift, Temmuz 2019'da boşandı.

2017 sonunda açılan Snob Street Food adlı fast food zincirine ortak oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.