Emekliye resmen bir maaş ikramiye! En düşük emekli maaşı kadar ödenecek! İş Bankası duyurdu! 3 iş günü içinde hesaplara geçiyor!

Emekliye resmen bir maaş ikramiye! En düşük emekli maaşı kadar ödenecek! İş Bankası duyurdu! 3 iş günü içinde hesaplara geçiyor!
SSK, Bağ Kur, Emekli Sandığı ve EYT’li tüm SGK emeklilerine 7.500 TL’ye varan maaşa ek nakit ödemeler devam ediyor. İş Bankası’na başvuranlara 3 iş günü içinde ödenecek. İşte detaylar…

Türkiye’de emeklinin artan nakit ihtiyaçlarına yönelik bir yandan devlet destekleri ve maaş zamları gündeme gelirken, diğer yandan Türkiye İş Bankası gibi köklü kurumlardan da destek geliyor.

Seçim öncesinde en düşük emekli maaşının 7.500 TL’ye yükseltilmesinin ardından İş Bankası da harekete geçti. İş Bankası tarafından en düşük emekli maaşı miktarı kadar ek ödemeler yapılacak. 7.500 TL’ye varan emekli promosyonuna ek olarak Maximum Kart’ları da aidatsız kullanma fırsatı sunulacak.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ORANLARI BELLİ OLDU!

Türkiye İş Bankası tüm SGK emeklilerine en düşük emekli miktarı kadar ödeme yapacak. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma sonrasında ilgili tarihler içinde maaş taşıma veya emekli maaşını almayı taahhüt etme işlemleri sonrasında, maaş baremine göre farklı oranlarda hesaplara geçecek.

7.500 TL’ye varan İş Bankası emekli promosyonu her emekli için farklılık gösterebilir. SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı kapsamında emeklilik hakkı elde eden ve 3 yıllığına bankadan emekli maaşlarını almayı taahhüt eden tüm emekliler promosyon ödemelerinden yararlanacak.

İŞ BANKASI NE KADAR EMEKLİ PROMSOYONU VERİYOR?

İş Bankası tarafından emeklilere en fazla 7.500 TL’ye kadar promosyon ödenecek. Bu kapsamda maaş tutarına göre emekli promosyon oranları şöyle:

  • 3.500 TL’ye kadar: 4.500 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arasında: 5.250 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arasında: 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzerinde: 7.500 TL

3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE HESAPLARA GEÇİYOR!

Emekli maaşı almakta iken promosyon ödemeleri başvurusunda bulunanlar, başvurularından itibaren 3 iş günü içinde, yeni emekli maaşı alacaklar ise esas emekli maaşının hesaba yatmasının ardından 3 iş günü içinde promosyon alacaklar. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaş taşıma veya almayı taahhüt etme işlemleri yapılmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.