Süper Toto’da Önemli Karşılaşmalar Bugün! Süper Lig’e Hangi Takım Çıkacak?

Süper Toto’da Önemli Karşılaşmalar Bugün! Süper Lig’e Hangi Takım Çıkacak?
Süper Toto 1. Lig’de otuz yedinci haftada takımlar önemli karşılaşmalara çıkacak. Bugün gerçekleşecek karşılaşmaların ardından Süper Lig’e yükselecek ikinci takımın Çaykur Rizespor olabileceği düşünülüyor. İşte detaylar...

Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri nedeni ile otuz yedinci haftada oynanacak maçlar bugün gerçekleşecek. Bugün oynanacak tüm karşılaşmalar saat 17:00’da başlayacak. Karşılaşmaların ardından Yılport Samsunspor’dan sonra Süper Lig’e yükselecek ikinci ekip ile Altaş Denizlispor’dan sonra lige veda edecek ikinci takım da belli olabilir.

Lig’de son iki hafta öncesinde ligi ikinci olarak bitirebilecek 66 puanlı Çaykur Rizespor ile 61 puana sahip Pendikspor yer alıyor. Çaykur Rizespor, deplasmanda Göztepe’yi mağlup ettiği taktirde ise direkt olarak Süper Lig’e yükselmeyi garantilemiş olacak. Beyçimento Bandırmaspor’u konuk edecek olan Pendikspor’un puan kaybının meydana gelmesi halinde ise Çaykur Rizespor her halükarda ligi ikinci sırada tamamlayacak.

İKİ TAKIMDAN BİRİ LİGDEN DÜŞECEK

Ligde son iki haftaya düşme hattında giren 33 puan ile Erzurumspor FK ile beraber 34’er puana sahip Altınordu ve Gençlerbirliği’nden biri daha ligden düşecek. Altınordu – Erzurumspor FK maçında Altınordu, müsabakayı kazanması durumunda ligde kalmayı garantileyecek. Erzurumspor FK’nın mağlubiyeti ve Gençlerbirliği’nin konuk edeceği Sakaryaspor’u yenmesi durumunda ise Erzurum temsilcisi TFF 2. Lig’e düşmüş olacak.

GÜNÜN KARŞILAŞMALARI

Lig karşılaşmalarında otuz yedinci hafta yaşanıyor. Bugün gerçekleşecek karşılaşmaların neticesinde, Süper Lig’e yükselmeyi başaracak olan takımlar ve ligden düşecek takımlar belli olacak. Bugün oynanacak maçların tamamı saat 17:00’ da başlayacak ve ligin en kritik karşılaşmalarını oluşturacak. Bugüne ait mücadelelerin detayları şu şekilde;

  • Yılport Samsunspor – Bodrumspor karşılaşma saati 17:00
  • Dyorex Boluspor – Eyüpspor karşılaşma saati 17:00
  • Tuzlaspor – Manisa FK karşılaşma saati 17:00
  • Göztepe – Çaykur Rizespor karşılaşma saati 17:00
  • Gençlerbirliği – Sakaryaspor karşılaşma saati 17:00
  • Pendikspor – Beyçinmento Bandırmaspor karşılaşma saati 17:00
  • Altınordu – Erzurum FK karşılaşma saati 17:00

Gerçekleşecek bu karşılaşmaların ardından Süper Lig’de hangi takımların yer alacağı belli olacak. Bu karşılaşmalardan sonra ise Süper Lig heyecanı başlayacak ve ligin şampiyonunun kim olduğu belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.