Ziraat Bankası tüketici ürün paketine yoğun talep! 50 bin TL krediyi düşük faizle çekme fırsatı devam ediyor

Ziraat Bankası tüketici ürün paketine yoğun talep! 50 bin TL krediyi düşük faizle çekme fırsatı devam ediyor
Seçim öncesi acil nakit arayanlara müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası tüketici ürün paketiyle 50 bin TL krediyi düşük faiz avantajıyla çekmek mümkün oldu. Ziraat Bankası 50 bin TL ihtiyaç kredisi aylık taksiti ne kadar?

En çok tercih edilen kamu bankalarının başında yer alan Ziraat Bankası kredi kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Ziraat Bankası’nın tüketici ürün paketi olarak duyurduğu kredi kampanyası yoğun talep görüyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar, seçim öncesinde nakit desteği bulmak için Ziraat Bankası’nı tercih ediyor.

Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleri sunan Ziraat Bankası, tüketici ürün paketini duyurdu. Bankanın kurumsal web sitesinden yapılan duyuruda acil nakit arayışında olanlara 50 bin TL’ye kadar nakit desteği sunulacağı belirtildi. İhtiyaçlarını hemen karşılamak için bütçesine uygun koşullarda nakit arayanlar Ziraat Bankası tüketici ürün paketini seçiyor.

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ ÜRÜN PAKETİ FAİZ ORANI

Düşük faiz ve esnek ödeme yöntemleriyle ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için Ziraat Bankası’ndan önemli bir duyuru geldi. Ziraat Bankası 50 bin TL limitli tüketici ürün paketinde BDDK kararlarına göre 36 ay vade seçeneği bulunuyor. Ziraat Bankası’ndan 50 bin TL’yi 36 ay vade ile çekmek isteyenlere yüzde 1.89 avantajlı faiz oranı sunuluyor. Düşük faiz avantajından yararlanmayı düşünen kişiler Ziraat Bankası’nın şubelerinden veya dijital bankacılık kanallarından bu krediye başvuru yapabiliyor.

ZİRAAT BANKASI 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA

Bütçesine en uygun koşullarda ihtiyaç kredisi çekmek için bankaların kredi kampanyalarını araştıranlar çözümü Ziraat Bankası’nda bulunuyor. Kamu bankasının resmi web sitesindeki tüketici ürün paketi hesaplama tablosu dikkat çekti.

Buna göre Ziraat Bankası’ndan 50 bin TL krediyi 36 ay vade ve yüzde 1.89 faiz oranıyla çekenler aylık 2 bin 36 TL taksit ödeyecek. Ziraat Bankası’nın 50 bin TL limitli tüketici ürün paketinde yıllık maliyet oranı yüzde 32.88 oluyor. Ziraat Bankası’nın ihtiyaç kredisine internet bankacılığı üzerinden tek tıkla başvuru yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.