Siyasilerin gündemi Gaziantepspor! Peki şimdi ne olacak?

Siyasilerin gündemi Gaziantepspor! Peki şimdi ne olacak?
Gaziantep’in ilk göz ağrısı ve 1969 yılında kurulan Gaziantepspor’un kapatılmasından sonra tüm şehir bu takımı unutamıyor. Kırmızı-Siyahlı takımın yeniden ayağa kalkması için mahkeme süreci devam ederken 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi öncesinde adayların ilk gündem maddesi Gaziantepspor oluyor. Gaziantepspor’un 14 Mayıs’tan sonra ayağa kalkacağını söyleyen milletvekilli adayları taraftarların sesine kulak veriyorlar.

GAZİANTEP’İN KANAYAN YARASI
1969 yılında kurulan ve yıllarca şehrimizi hem Avrupa’da hemde 27 yıl Süper Lig’de başarılı bir şekilde temsil eden Gaziantepspor, taraftarların unutumadığı tek takım. Halen tüm şehirde Gaziantepspor sevdası sürerken şimdilerde ise 14 Mayıs seçimleri öncesinde siyasette gündeme geldi.

İMAMOĞLU KAŞKOLLA HALKA SESLENDİ
14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde geçtiğimiz hafta Gaziantep’e gelerek halka seslenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir ilke imza atarak miting alanına Gaziantepspor kaşkolu ile geldi. Vatandaşlara Gaziantepspor kaşkolu ile seslenen İmamoğlu’nun ve CHP’nin Gaziantepspor için harekete geçtiği görüldü.

BÜNYAMİN BOZGEYİK’TEN TAM DESTEK
Spor Toto Teşkilat Başkanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, geçtiğimiz hafta içerisinde ASKF başta olmak üzere bir çok sporcularla görüşerek seçimde destek isterken Gaziantepspor’u hiçbir zaman unutmayacaklarını ve 14 Mayıs’tan sonra Gaziantepspor için gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi.

MEHMET AY’IN SEÇİM VAADİ GAZİANTEPSPOR
İyi Parti Gaziantep Milletvekili adayı Mehmet Ay, iyi bir Gaziantepspor taraftarı olurken 14 Mayıs seçimlerinden sonra ise Gaziantepspor’u ayağa kaldırmak ve liglerde adını bahsettirmek için çalışacağını söyledi. Gaziantepspor’un Gaziantep için önemli bir marka olduğunu dile getiren Mehmet Ay, mahkemi sürecisini ise yakından takip ediyor.

ÖZPİNECİ’Yİ MUTLU EDEN TABLO
Gaziantepspor’un yeniden ayağa kalkması ve liglerde mücadele etmesi için büyük çaba sarfeden ve Gaziantepspor’un hakkını her kulvarda arayan Başkan Mutlu Özpineci, 14 Mayıs seçimleri öncesinde siyasi partilerin ve milletvekili adaylarının gündeminde Gaziantepspor’un olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Özpineci, “Gaziantepspor’un gönüllerden ve kalplerden silemezsiniz. Tesisler yıkılsada, kulüp kapatılsada Gaziantepspor’u kalplerden yıkamazsınız. Gaziantepspor için kim ne yaparsa alkışlanır. Gaziantepspor’u yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Siyasi partilerin ve milletvekili adaylarının gündemine Gaziantepspor’un gelmesi bizleri mutlu ediyor” dedi.

ÖZPİNECİ’DEN GAZİANTEPSPOR FORMASI
Gaziantepspor Başkanı Mutlu Özpineci, kendilerini ziyaret eden İyi Parti Gaziantep Milletvekili adayı Mehmet Ay’a 6317 yazılı Gaziantepspor formasını hediye etti. Gaziantep’in kurtuluşunda şehit verdiğimiz 6317 şehidimizin isimlerinin yazılı forma Ay’a verilerek teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.