Nihat Hatipoğlu’nda Küçük Kızın Sorusu Olay Oldu! Hem Kendisi Hem Seyirciler Göz Yaşlarına Hakim Olamadı!

Nihat Hatipoğlu’nda Küçük Kızın Sorusu Olay Oldu! Hem Kendisi Hem Seyirciler Göz Yaşlarına Hakim Olamadı!
Nihat Hatipoğlu’nda sorulan soru herkes için şaşkınlık meydana getirdi. Daha 8 yaşında olan Almila’nın sorusu göz yaşlarına neden oldu! Detaylar!

  Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca iftar ile sahur programları ile gündemdeki yerini alıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de hem iftar hem de sahur saatlerinde ATV ekranlarında seyirci ile buluşmakta. Bir yandan Ramazan ayına dair bilinmesi gerekenleri aktarırken bir yandan da seyircilerden gelen sorular yanıtlamakta. Nihat Hatipoğlu programında dün ekrana gelen son bölümde daha 8 yaşında olan Almila’nın sorusu herkesi şaşırttı. İşte son programa dair detaylar!

8 YAŞINDAKİ ALMİLA AĞLATTI

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu her ramazan ayında bir gelenek olduğu üzere ekranlar program yapıyor. Son olarak ise küçük bir kız çocuğuna mikrofon uzatıldı ve ortaya duygusal anlar çıkmış oldu. Daha 8 yaşında olan Almila’nın sorusu üstüne göz yaşlarına hâkim olmak zor oldu. Almila ünlü ilahiyatçıya sorusunu sorarken kendisine hakim olamadı ve ağlamaya başladı.

HATİPOĞLU NE DİYECEĞİNİ BİLEMEDİ

Küçük kız çocuğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na ‘Benim babam beni ve annemi bırakarak gitti ve ben buna çok üzülüyorum. Şu an oruç tutmakta orucu kabul olur mu? Derken ağlamaya başladı ve orada bulunan herkes de kendisine zor hâkim oldu. Hem kendisi hem de oradaki insanlar ağlamaya başladı. Ünlü ilahiyatçı ise küçük kız tarafından gelen soru sonrasına ne cevap vereceğini bilemedi. ‘Eee baban yanlış bir yolda, senin gibi cici bir kızı annen gibi bir hanımefendi insanı niçin bırakır gider. Baban büyük bir hata yapmış Allah onu affetsin sen onunla hiç konuşmadın mı?’ diye cevap verdi.

ANNESİ KONUŞTU

Küçük kızın annesi ile mikrofonu eline alarak ‘Dua okuyacaktı aslında bu soruyu dile getirmesini istemedim ama kendisi çok üzülüyor. Sürekli olarak insanlara babanız sizi de bırakıp gitti mi diye sorular soruyor. Babası şu an da oruçlu, bizi bırakıp gitti’ dedi. Ünlü ilahiyatçı da, inşallah babası akıllanır dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.