Nihat Hatipoğlu Gaziantep İslam Üniversitesi Kurucu Rektörüydü! Bunu Da Sordular! Herkesi Şaşırtan Soruya Hatipoğlu Kendini Sakinleştirerek Cevap Verdi: Uydurmasyon Bunlar!

Nihat Hatipoğlu Gaziantep İslam Üniversitesi Kurucu Rektörüydü! Bunu Da Sordular! Herkesi Şaşırtan Soruya Hatipoğlu Kendini Sakinleştirerek Cevap Verdi: Uydurmasyon Bunlar!
Ramazan ayı gelince iftar ve sahur programlarında Nihat Hatipoğlu’na sorulan ilginç sorularda gündeme geliyor. İşte Nihat Hatipoğlu’na sorulan ilginç sorulardan birisi ve programda yaşananlar. İşte detaylar...

Ramazan ayında büyük ilgi gören Nihat Hatipoğlu'nun iftar ve sahurda farklı konulardaki soruları yanıtladığı programı dikkat çekiyor. Geçenlerde genç bir katılımcı ona burçlarla ilgili bir soru sordu ve bu soru büyük ilgi gördü. İşte Nihat Hatipoğlu ile iftar programında yaşananların detayları...

Nihat Hatipoğlu’nun, Ramazan’da gerçekleştirdiği iftar ve sahur programları büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Programda farklı ve ilginç soruların gelmesi programı daha da izlenebilir hale getiriyor. Programın son bölümünde yine ilginç bir soru soruldu ve bu soru anında sosyal medyada gündem oldu. İşte Nihat Hatipoğlu’na sorulan ilginç soru ve bu sorunun sosyal medyada gündem olmasının ardında yapılan yorumlar.

İFTAR PROGRAMINDA BURÇ SORUSU

İftar programının sonunda Abdullah isimli genç bir katılımcı Nihat Hatipoğlu'na burçların İslam'daki yeri ile ilgili soru yöneltti. Genç adam; "Düşüncelerimizi ve karakterimizi değiştirdiği söylenen burçların dinimizde yeri nedir hocam?" diye sordu.

Nihat Hatipoğlu’nu şaşırtan bu soru herkesin de ilgisini çekti. Hatipoğlu bu soruya da net cevap verdi ve genç adamı tatmin etti. İşte Hatipoğlu’nun cevabı…

NİHAT HATİPOĞLU'NUN ŞAŞIRTAN YANITI

Soruya yanıt olarak Nihat Hatipoğlu, ilk olarak Abdullah'ın burçların zaman içinde gezegen üzerindeki etkisinden mi yoksa Boğa burcuna denk gelmesinden mi bahsettiğini sordu. Her iki cevabı da alan Nihat Hatipoğlu, sürpriz bir açıklamayla yanıt verdi: " Astroloji bir kurgudur."

Bir kişinin çevresinin, genetiğinin ve aile geçmişinin kişiliğini ve direncini önemli ölçüde etkileyebileceğini, ancak diğer yandan astrolojinin bir uydurma olduğunu açıklamaya devam etti. Kuran, astronomiyi ve Allah'ın insanlara gökleri keşfetme emrini kabul ederken, astronomiyi astrolojiye dönüştürmenin veya buna dayanarak tahminlerde bulunmanın yanlış olduğunun altını çizdi. Hatta Nihat Hatipoğlu, bir astroloğun on tahminde bulunurken bunların en fazla üçünün doğru olabileceğini söyleyerek büyük ilgi çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.