Eve Gelince Karısını Ve Çocuklarını Bulamadı: O İddialara Seda Sayan’ın Ağzı Açık Kaldı!

Eve Gelince Karısını Ve Çocuklarını Bulamadı: O İddialara Seda Sayan’ın Ağzı Açık Kaldı!
Isparta’da yaşayan ve eşi ile çocuklarını bulmak için Seda Sayan’ın programına katılan Ali, anlattıkları ile herkesi şoke etti. İşte programdan bazı kesitler ve Ali’nin ilginç iddiaları…

Isparta'da ikamet eden Ali, balık aldıktan sonra eve döndüğünde eşini ve çocuğunu bulamayınca şok oldu. Ali, eşi Fadime'nin kaybolmadan önce 'çocuklar benden değil' dediğini iddia edince olay tartışma yarattı. Bu iddia daha sonra Fadime'nin amcası Yusuf'un birkaç şok edici açıklama yaptığı canlı yayında Seda Sayan tarafından ele alındı.

EŞİ VE ÇOCUKLARI ORADAYMIŞ

Ali, eşinin kendisinden balık almasını istediğini ve döndüğünde hem eşinin hem de çocuklarının kayıp olduğunu iddia etti. Ali, Fadime ile 20 yıldır evli ve onu bulmak için çaresizce Seda Sayan’ın programına katıldı. Daha sonra karısının ve çocuğunun amcası Yusuf'un yanına gittiğini öğrenildi.

Yusuf'un TV programında yaptığı açıklamalar dikkatleri konuya yoğun bir şekilde çekti. Fadime'nin anne babasına darıldığı için kaçtığını ve defalarca barıştırmaya çalıştıklarını iddia etti. Ancak Fadime eve dönmek istemedi. Yusuf, Fadime'nin iki çocuğunun kan grupları uyuşmayınca 'benden değiller' diyerek itiraz ettiğini ve test yaptırmak zorunda kaldığını sözlerine ekledi. Ali'nin de yeğeninin gururu yüzünden evden ayrıldığını iddia etti. Bunların senelerdir yatak odasında değil divanlarda yattıklarını belirten amca,  daha sonra da alınan yatak ve bazanın sorun olduğunu söyledi.

TÜM İDDİALARI REDDETTİ

Ali, kendisine ve eşine yöneltilen tüm iddiaları reddetti. Eşi ve çocukları hakkında hiçbir şüphesi olmadığını ve eşini çok sevdiğini ifade etti. Kendisine yöneltilen iddiaların gerçek olmadığını vurguladı. Yatak ve baza ile ilgili iddiaları da yalanladı ve bunların hepsinin yalan olduğunu söyledi.

Ali'nin eşi ve çocuğunun ortadan kaybolması bir süredir programın gündemindeydi. Ali kaybolmadan önce eşinin 'çocuklar benden değil' dediğini iddia ederken, Fadime'nin amcası canlı yayında şok edici birkaç açıklama yaptı. Ancak Ali, ailesini çok sevdiğini ve onlardan hiçbir şüphesi olmadığını belirterek, kendisine ve eşine yöneltilen tüm iddiaları yalanladı. Gerçeğin ne olduğunu sadece zaman gösterecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.