Ali Sunal’ın Açıklaması Gündemi Sarstı! Peki Ali Sunal Güldür Güldür Programını Bıraktı Mı?

Ali Sunal’ın Açıklaması Gündemi Sarstı! Peki Ali Sunal Güldür Güldür Programını Bıraktı Mı?
Show TV’nin sevilerek uzun yıllardır izlenen programı Güldür Güldür, yaşanan depremlerin ardından programına bir süre ara vermişti. Programa tekrar başlarken Ali Sunal’ın yaptığı konuşma ise gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Show TV ekranlarında yayınlanan ve oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Güldür Güldür programı, 6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından bir süre yayınlamıştı. Daha sonra çekimlerine devam eden programdan elde edilen gelirlerin depremzedelere bağışlanacağı açıklanmıştı.

Depremzedelere yardım için tekrar ekranlara dönme kararı alan Güldür Güldür programının sunuculuğu Ali Sunal üstleniyor. Depremlerin ardından televizyonlarda yayınlanan ilk program da Ali Sunal tarafından yapılan konuşma gündeme bomba gibi düşmüştü. Ali Sunal tarafından yapılan konuşmanın ardından, sevilen ismin Güldür Güldür programından ayrıldığına dair iddialar sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

‘ARTIK BİZ NORMALE DÖNMEYECEĞİZ’

Usta oyuncu Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, uzun yıllardır Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür programının sunuculuğunu gerçekleştiriyor. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve on bir ilimizde etkili olan depremlerin ardından yayınlanan ilk programında yaptığı konuşma ile gündeme gelen isim için kanal ile arasının açıldığına ve Güldür Güldür programını bıraktığına dair iddialar ortaya atıldı. Ali Sunal Güldür Güldür programının açılışındaki açıklamalarında depremlere dair şu cümlelere yer vermişti, ‘’Artık biz normale dönmeyeceğiz. Bundan sonra normal olan tüm sorumlulardan birer vatandaş olarak hesap sormak.’’

ALİ SUNAL AÇIKLADI

Depreme dair yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Ali Sunal’ın kanal ile arasının açıldığı ve bu nedenle de Güldür Güldür programından ayrıldığı iddia edildi. Meydana gelen bu söylentiler karşısında Ali Sunal bir açıklamada bulundu. Ali Sunal tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı; ‘’Efendim iyi pazarlar. Gün Güldür Güldür kanalımız Show TV’de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımız ile devam ediyoruz. Hepinize sevgiler, saygılar.’’ Ali Sunal tarafından yapılan bu açıklama ile ortaya atılan iddiaların asılsız olduğu netlik kazanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.