Tek seferlik online başvuruya açıldı! Ramazan ayına özel Hoşgeldin hediyesi 10 bin TL sadece kart başvurusu yapana verilecek! 18 yaşını dolduran…

Tek seferlik online başvuruya açıldı! Ramazan ayına özel Hoşgeldin hediyesi 10 bin TL sadece kart başvurusu yapana verilecek! 18 yaşını dolduran…
Ramazan bereketi ile geldi. Özel bir sloganla yeni kampanyasını duyuran Albaraka henüz Ramazan alışverişini yapamayanlara 10 bin TL destek ödemesi yapıyor. İşte detaylar…

Bankaların belirli dönemlerde müşterisine özel sunduğu kampanyalar acil nakit ihtiyacını karşılamayı sağlıyor. Ramazan'ın ilk günü henüz alışveriş yapmamış olanlar için toplu gıda, sağlık, kırtasiye, mobilya, ulaşım, teknoloji, araç servis bakım, beyaz eşya alışverişine özel bir finansman desteği oluşturuldu.

 Albaraka vade farksız 10 bin TL'ye kadar Hoş Geldin Finansmanına ilk kez başvuracak müşterileri için online başvuruya açık hale getirdi. Ev içi giderlere bir nebze olsun katkı sunacak kampanyanın geri ödemeleri 6 ay boyunca vade imkanı ile sunuluyor. Cüzi miktarda taksitlerle geri ödenebilecek bu rakam 3 ay ertelenerek hesaba aktarılıyor.

 PRATİK FİNANSMAN KART BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Birden çok sektörde ister tek seferde isterse parçalı olarak kullanılabilecek bu fırsat 40 yılda bir gelir. Yalnızca Ramazan ayı içerisinde geçerli bu finansman desteği Albaraka Mobil uygulamasından başvuru yapacak olan kullanıcılar için geçerlidir.

10.000 TL Hoş Geldin Finansmanından yararlanmak isteyenler Albaraka Mobil uygulamasını cep telefonuna indirmelidir. “Müşteri olmak istiyorum” adımı kullanılmalıdır. Yapılacak görüntülü görüşme sonrası anında müşteri olup hesap içerisinde yer alan başvuru alanını kullanarak vade farksız Pratik Finansman Kart Başvurusu yapılmalıdır. Kart başvurusu onaylananlar 3 ay ertelemeli 6 ay vadeli 10 bin TL nakit desteğinden faydalanabilir.

 10 BİN TL HOŞGELDİN FİNANSMAN DESTEĞİ DETAYLARI NEDİR?

Albaraka tarafından Ramazan ayına özel duyurulan yeni finansman desteğinin detayları belli oldu. 22 Mart 2023 tarihinden sonra yapılacak görüntülü görüşme ile kayıt işlemini tamamlayan tüm müşteriler 30 Nisan tarihine kadar 10 bin TL limitli olarak Pratik Finansman Kart sahibi olabiliyor.

10 bin TL'lik kredi kartı kampanyası Karzı Hasen olarak kullanılıyor. Bu nedenle herhangi bir kâr payı ya da masraf alınmıyor. Her müşteri yalnızca bir kez bu kampanyadan faydalanıyor. 18 yaşını doldurmuş tüm müşteriler başvurabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.