Türkiye'de bir ilk! Yakıtsız, masrafsız en ucuz araç satışa çıktı! Sınırlı sayıda Mart satış fiyatı sadece 66.900 TL!

Türkiye'de bir ilk! Yakıtsız, masrafsız en ucuz araç satışa çıktı! Sınırlı sayıda Mart satış fiyatı sadece 66.900 TL!
Araç piyasalarındaki durgunluğa son verecek bu model hayalleri gerçeğe döndürüyor. Ayağınızı yerden kesecek uygun maliyetli tasarruflu yakıt fırsatı sunan E-Car K3-KLS üç farklı renk seçeneği ile Mart satışlarına başladı. Aracın fiziksel ve fonksiyonel tüm özellikleri detayları ile haberimizde…

İkinci el araç piyasaları ÖTV zammı onrası ciddi bir fiyat artışı ile durağan dönemini koruyor. Öte yandan böyle bir ortamda sıfır araca ulaşabilmek hayal oluyor. Galeriler ile ikinci el araç satışı yapan firmalar dahi yeni araç bulmakta zorlanıyor. Artan maliyetler hayallerdeki araca kavuşabilmeyi daha zor hale getiriyor.

Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan E-Car K3-KL dinamik dış görüntüsü, benzersiz aksamı, ileri teknoloji uygulaması ile gönüllere taht kurmaya hazırlanıyor. Dışarıdan sportif bir görünüme sahip olan araç modern tasarımı ile 3 farklı renk konsepti ile satışa sunuldu.

TRAFİKTE RAHAT NEFES ALIN!

Piyasalarda fiyat performans ürünü olarak değerlendirilebilecek aracın en önemli özelliği maliyetsiz oluşu. Doğa dostu enerji tüketimi ile güçlü motor hacmi yolculuk sırasında sıfır emisyon ile tozu dumana katıyor. Kullanışlı minimal tasarımdaki bu yeni aracın satış fiyatı ise sudan ucuza geliyor. Mart ayı satışları açık hale getirilen E-Car K3-KL aracı tüm vergiler dahil olarak 66.900 TL'ye satışa sunuldu.

 Aracın minimal olması trafikte oluşan karmaşayı azaltıyor. Daha hızlı, dengeli ve şehir içi kullanımda stressiz bir seçenek vadediyor. Üstelik yakıt kullanımı için yeni bir alternatif oluşturuyor. Dış görünüşü modern, iç dinamikleri kusursuz beyaz, gri ve kırmızı renkleri ile satışa sunuldu. Konfor ve güvenliği üst düzeyde özel tasarım MCpherson süspansiyona sahip. Aracın led stop lambaları ve geniş çaplı LCD paneli bulunuyor.

TEK ŞARJ İLE 6 SAAT YOL ALIN!

50 kilometreye kadar menzile sahip olan akülü araç en yüksek 35 kilometreye kadar hızlanıyor. Alüminyum alaşıma sahip olan jant alanı, ön ve arka fren ile ön ve arka lastiklerle destekleniyor. İki kişilik kapasiteye sahip olan aracın yüksekliği ise 1605 mm'dir. Akülü olması yakıtsız şarj edilerek kullanılmasını sağlıyor. Motor hacmi 2100W Brushless olan akülü aracın şarj süresi 6 saate kadar dayanabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.