Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç Hakkındaki O İddialar! Demet Özdemir Sessizliğini Bozdu!

Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç Hakkındaki O İddialar! Demet Özdemir Sessizliğini Bozdu!
Adım Farah dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkan güzel oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz yıl ağustos ayında, Oğuzhan Koç ile hayatını birleştirmişti. İki sevilen isim hakkında çıkan haberler, güzel oyuncuyu kızdırdı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz yıl şarkıcı Oğuzhan Koç ile dünya evine giren güzel oyuncu Demet Özdemir’in düğünü günlerce konuşulmuştu. İki ismin mutlu birliktelikleri sürekli gözler önünde iken, Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’un tavırlarından rahatsız olması neticesinde evi terk ettiğine dair söylentiler gündeme geldi.

Son günlerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Adım Farah dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkan güzel oyuncu Demet Özdemir, yine performansı ile çok konuşuluyor. Yayınlandığı ilk günden beri izleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin başrolünde yer alan güzel oyuncu, evliliği hakkında çıkan haberler karşında sessizliğini bozdu.

DEMET ÖZDEMİR SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN İSYAN ETTİ

Güzel oyuncu Demet Özdemir’in evi terk ettiğine dair çıkan haberler hem magazin dünyasında hem de sosyal medyada en sık konuşulan konular arasına girdi. Demet Özdemir ise, çıkan bu haberler karşında daha fazla sessiz kalamadı ve 15,6 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. Demet Özdemir tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadeler yer aldı; ‘’İnsanları zan altında bırakmak bu kadar kolay mı? şiddet içeren dilinize, yaptığınız ayıba, vicdansızlığınıza yazıklar olsun. Zor günlerden geçerken, gündemimiz yaşanan acıları unutmamak ve yarınlar için dayanışma olması gerekirken ben ve benim gibi sektördeki evli kadın oyuncu arkadaşlarımızın özel hayatına iddia adı altında yapılan sözlü taciz sebebi ile bu açıklamayı utanarak yapmak zorunda kalıyorum. Çamur at izi kalsın anlayışına ve bunun yarattığı şiddete geçit vermeyeceğim ve beni, bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım. Bundan sonra adımın geçtiği her türlü iftira sahibiyle mücadelemi hukuk yolu ile vereceğim, bilin isterim. Yetsin artık!’’

BUDAN SONRA HUKUK YOLU İLE MÜCADELE EDECEK

Demet Özdemir, evi terk ettiğine dair çıkan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Güzel oyuncu, kendisi diğer kadın meslektaşları için yapılan bu yorumlar karşında artık sessiz kalmayacağını ve bu tür iddialarda hukuk yolu ile hakkını arayacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.