Arka Sokaklar için ŞOK HABER: Yılların dizisi ekranlara veda mı ediyor? Bir final bölümü bile çekilmeyecek mi?

Arka Sokaklar için ŞOK HABER: Yılların dizisi ekranlara veda mı ediyor? Bir final bölümü bile çekilmeyecek mi?
Yıllardır Kanal D ekranlarının olmazsa olmazlarından biri olan Arka Sokaklar dizisi için ne karar verildi? Dizi devam ediyor mu ya da edecek mi? Türker İnanoğlu’nun durumunda bir gelişme var mı?

Arka Sokaklar için şok haber: Yılların dizisi ekranlara veda mı ediyor? Bir final bölümü bile çekilmeyecek mi? - Kanal D ekranlarında uzun yıllardır Arka Sokaklar dizisi varlığını sürdürüyordu. Başarılı oyuncu kadrosu ve özgün senaryosuyla ilk günden beri üzerinde yoğun bir ilgi  toplamayı başaran Arka Sokaklar için yolun sonu mu geldi? Peki dizi neden yayınlanmıyor? Kanal D açıklama yapacak mı?

Bilindiği üzere Arka Sokaklar dizisinin yapımcılığını Erler Film yapıyor. Erler Film, Türker İnanoğlu tarafından kuruldu. Türker İnanoğlu, Yeşilçam’dan bugüne dek pek çok dizinin yapımcılığını yürüten başarılı bir sinema üstadı olarak biliniyor. Ayrıca dizideki Engin karakterinin de Türker İnanoğlu’nun Filiz Akın’la evliliğinden doğan oğlu olduğu biliniyor. İnanoğlu, günümüzde Gülşen Bubikoğlu’nun eşi.

İLK ETAPTA ARA VERİLMESİ UYGUN GÖRÜLDÜ

Arka Sokaklar’ın uzun bir süredir ekranlarda olmamasının sebebi yapımcısı Türker İnanoğlu’nun sağlık problemleri olarak açıklandı. 86 yaşındaki İnanoğlu, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Tam olarak detaylı bilgi verilmese de dizinin bundan dolayı yayından kalktığı biliniyor. Son olarak Şevket Çoruh’un diziden ayrılması çok konuşulmuştu.

Daha önce de İlker İnanoğlu ve Zafer Ergin gibi oyuncuların aralarının açılması sebebiyle ekranlara veda edebileceği konuşulan dizi uzun yıllardır devam ediyordu. Fakat geçtiğimiz haftalarda ara verme kararı alınca Kanal D yönetimi de konuyla ilgili olarak harekete geçti. Arka Sokaklar dizisi herhangi bir final bölümü yayınlanmadan yayından kaldırıldı!

YERİNE YENİ BİR YARIŞMA PROGRAMI GETİRİLDİ

Arka Sokaklar’ın zamansız vedasının ardından Kanal D yeni bir yarışma formatıyla yayına devam etme kararı aldı. Bu yarışma formatında Hülya Avşar ve Hamdi Alkan gibi isimler jüri üyeliği yapacak. Yarışmanın adı ise “Yıldız De Bana” olacak. Yarışmayla ilgili afişler ve tanıtımlar da yayınlanmaya başladı. Böylece bir devrin kapanmış olduğu resmen kabul edildi. Rıza Baba olarak bilinen başarılı oyuncu Zafer Ergin ise çok üzgün olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.