Yargı’ya yargı dağıttı! Mehmet Yılmaz Ak’tan “Adalet” göndermesi!

Yargı’ya yargı dağıttı! Mehmet Yılmaz Ak’tan “Adalet” göndermesi!
Ekranların sevilen dizilerinden Yargı’da yaşanan beklenmedik ayrılığın perde arkasında neler oluyor? Pars karakterinin aniden diziden ayrılışıyla birlikte iddialar havada uçuştu. Doğruyu söyleyen kim?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı Yargı dizisinin kamera arkasında sular durulmadı. Yayınlanan son bölümlerde yaşanan bir patlama sonrasında dizideki Pars karakterinin ölmesi üzerine seyirci olanları merak etti. Mehmet Yılmaz Ak’ın neden bir anda diziden çıktığını araştıran seyirciler, dizide yaşanan anlaşmazlıkların bir sonucu olarak karakterin bu şekilde öldürüldüğünü düşündü.

Bu düşünce sosyal medyada hızla yayılmaya başlanınca diziden konuyla ilgili bir açıklama geldi ve Mehmet Yılmaz Ak’ın sete gelmemesi üzerine sıklıkla çağırıldığını ancak buna rağmen gelmek istemediğini senaryonun da buna uygun olarak değiştirildiği söylendi.

YAZILABİLECEK EN HIZLI SAHNELER YAZILDI

Yargı ekibi yaptığı açıklamada senaryo ekibinin yapılacak en hızlı hamleleri yaptığını ve buna uygun olarak çeşitli değişiklikler gerçekleştirildiğini söyledi. Mehmet Yılmaz Ak’ın ölüm sahnesine bile gelmek istemediğini belirten ekip, bu yüzden bu tarz bir son yazılması gerektiğini de ekledi.

Yapılan açıklamalarda Mehmet Yılmaz Ak’ın psikolojik bir rahatsızlık geçirdiğine de değinilmesi ünlü oyuncunun hayranlarını endişelendirdi. Konuyla ilgili olarak Mehmet Yılmaz Ak da bir açıklama yaptı ve bu açıklama sonrasında Sema Ergenekon “Keşke herkes doğruları konuşsa!” notuyla ünlü oyuncuya olan kızgınlığını dile getirdi.

MEHMET YILMAZ AK GİTTİ YURDAER OKUR GELDİ

Mehmet Yılmaz Ak da yaptığı yazılı açıklamada ekibin ithamlarını kabul etmediğini ve adaletli bulmadığını söyledi. Ekibe yaşadığı sorunları daha önce belirttiğini söyleyen Ak, kendisine karşı kayıtsız kalındığını ifade etti. Sonrasında yaşadığı sağlık sorununun uzun vadede önemli bir durum olmadığına değinen Mehmet Yılmaz Ak, gündemi daha fazla meşgul etmek istemediğine değindi.

Mehmet Yılmaz Ak’ın vedasının ardından gözler Yargı dizisine çevrildi. Yurdaer Okur’un kadroya girdiği bilgisine ulaşılınca sevinen Yargı izleyicisi, yeni bölümleri iple çekiyor. Yaşanan bu gelişmelerin dizinin kaderine etki edip etmeyeceği ise merak konusu. Yargı her hafta en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.