Survivor’da Elenen İsim Belli Oldu! Potadan Çıkamayan İsim Duygularını Bu Şekilde Dile Getirdi…

Survivor’da Elenen İsim Belli Oldu! Potadan Çıkamayan İsim Duygularını Bu Şekilde Dile Getirdi…
Survivor’da kimin elendiği merak edilmekte. Fatih, Aziz, Cansu ve Alper’in eleme potasında bulunduğu yarışmada merak edilen soru dün itibariyle cevaplandı! İşte detaylar...

Survivor yarışmasında hangi yarışmacının elendiği vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Birçok vatandaş dün yayımlanmış olan bölüme dair merak ettikleri sorunun cevaplarını aramakta. Dört yarışmacının yer aldığı eleme potasında elenen kim oldu?

Fatih, Aziz, Cansu ve Alper’in eleme potasında bulunduğu Survivor 2023’e veda eden isim açıklandı. İşte merak edilen sorunun yanıtı!

POTADA DÖRT İSİM VARDI

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da dün eleme gerilimi vardı. Dört isimden biri adaya veda eden isim olacaktır. Yarışmanın eleme potasında Cansu, Fatih, Aziz ve Alper isimleri girmişti. Survivor 2023’ veda eden isimde belli oldu. Acun Ilıcalı, dün merak edilen o ismi açıklandı. Artık yarışmadan bulunmayacak olan yarışmacı Fatih Kılıçarslan oldu. Fatih, potadan çıkamayıp adaya veda eden isim oldu.

FATİH KILIÇARSLAN VEDA ETTİ

Survivor’da elenen aday belli oldu. Kıran kırana geçen mücadeleler sonrasında kaybeden takımdan isimler potada yer aldı. Yarışmada elenerek veda eden isim fatih Kılıçarslan oldu. Yarışmacı elendiğini öğrendikten sonrasında konuya dair şu açıklamayı yaptı;

‘Bu benim uzun zamandır kurduğum bir hayaldi. Her zaman Dominik Cumhuriyeti kumlarına 66’ı kazımak gibi bir isteğim vardı. Zorlanmayı da çok sevdim, acı çekmeyi de çok sevdim, yokluğu da gerçekten çok sevdim. Çok teşekkür ederim her şey için. Sevdiğim bir şeyi yerine getirmiş oldum. Gençler içinde öğrencilerime hayallerinden asla vazgeçmemelerini ve istedikleri zamanda istedikleri şeyi yapabileceklerini burada göstermiş olmaktayım. Çok mutlu hissediyorum. Tüm arkadaşlarıma da bu yol içinde başarılar dilemekteyim. Her kimin kalbini kırmışsam da affetsin’ dedi.

DUYGULARINI DİLE GETİRDİ

Survivor yarışmasına, dört isim potada bulunuyordu. Fatih, Aziz, Cansu ve Alper isimleri adaya veda etmek için birer aday isim olmuştu. Ancak dün yayımlanan son bölümden sonra veda eden ismin fatih olduğu ortaya çıktı. Fatih, eleme sonrasında konuya dair açıklama yaparak duygularını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.