Gram Altın İçin Şok Açıklama! Uzman İsim İslam Memiş’ten Gram Altın İçin Yükselme Beklentisi!

Gram Altın İçin Şok Açıklama! Uzman İsim İslam Memiş’ten Gram Altın İçin Yükselme Beklentisi!
Altın ve Para Piyasalarında Uzman isim olan İslam Memiş’ten yeni açıklama geldi. Uzman isim altın fiyatlarıyla alakalı olarak yeni tahminler yaptı. İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten yeni yorumlar geldi. Uzman isim İslam Memiş, altın fiyatlarıyla alakalı olarak yeni yorumlar yaptı. İslam Memiş, 1175 TL’den işlem görmekte olan gram altının 1200 TL’ye çıktıktan sonrasında adeta uçuşa geçiş yapacağını sözlerine ekledi.

Gram altı hakkında yeni tahminler gündemde yer aldı. İşte konunun uzmanı İslam Memiş’ten gram altın hakkında merak edilen açıklamaların detayları!

VATANDAŞLARI SORUSU DEVAM EDİYOR

Fed baskısıyla oldukça kritik seviyelerin altına düşmüş olarak son derece büyük değer kayıpları meydana gelen altın, ABD bankalarında meydana gelen krizden sonra rekor bir seviyede artış gösterdi. Yatırım yapacak kimse, ‘Altın düşer mi yoksa yükselir mi? sorusu için yanıt arayışındayken Para Piyasaları Uzmanı olan İslam Memiş’te konuya dair oldukça şaşırtan açıklamalar gündemde yer aldı.

FED BASKISINDAN KURTULAN ALTIN

İslam Memiş, konuya dair, ‘Aslında fiyatlarında daha da yükselme olmadı, bu yükselişler 1200 TL seviyesini kırdıktan sonra yukarı yönlü bir hareketle devam edecektir’ dedi. Altın fiyatları ABD’nin önemli bankalarından olan Silicon Valley ile Signature Bank’ın batması sonrasında daha güvenli liman alımları ile hızla yükselişe geçmiş oldu. Konuya dair analistler de bankacılık krizi ile TÜFE verilerinden sonra Fed faiz tahminlerini değiştirmiş oldular. Altın da bankalara kayyum atama kararı sebebi ile Fed baskısı altından kurtulmuş olarak yükselişe geçmiş oldu. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bir televizyon kanalına yapmış olduğu açıklamada altın için gelecek aylarda çıkabileceği seviyeleri dile getirdi.

YÜKSELİŞE GEÇECEK

Gram altın yatırım yapan kimse için kazandırmayı sürdürüyor. Bin 114 TL seviyesinden seneye başlamıştı. Şimdi ise kapalı çarşı piyasasında bin 180 TL. Önümüzdeki aydan itibaren de bin 200’lü rakamlar olur. Fakat yaz aylarından özellikle temmuz ile ağustos zamanında bin 400 ile bin 550 aralığında olması belenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.