Tanga Giydi, Ağızları Açık Bıraktı! Ünlü Model Modaya Yön Verdi, Trendleri Tamamen Değiştirdi!

Tanga Giydi, Ağızları Açık Bıraktı! Ünlü Model Modaya Yön Verdi, Trendleri Tamamen Değiştirdi!
Sosyal medyada başlatılan tanga trendine Jess King’de katıldı. King yapmış olduğu paylaşımla yürek hoplattı. Büyük beden model olan King’in açıklamaları da bir o kadar şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Sosyal medyada büyük beden modelliğiyle kendini sevmeyi teşvik eden bir vücut pozitifliği savunucusu olan Jess King, kısa süre önce Instagram'daki popüler tanga trendine kendi yorumunu yaptı. Sırtını ortaya çıkaran çarpıcı bir dekolte elbise giydi ve ardından dekolte kısmından tangasını çıkararak cesur bir hareket yaptı.

Büyük beden modeli Jess King de iç çamaşırı akımına katıldı. King yaptığı paylaşım ve açıklamalarla viral oldu. King ne dedi? Hangi konuya vurgu yaparak insanları cesaretlendirdi? Takipçiler paylaşımına nasıl yorum yaptı? Cevaplar haberimizde…

AVUSTRALYALI GÜZEL ROL MODEL OLUYOR

Büyük beden bir sosyal medya fenomeni olan Jess King, çeşitli sosyal medya platformlarında vücut pozitifliğini teşvik ederek kısa sürede büyük bir takipçi topladı. Son paylaşımında, küçük siyah elbisesiyle tanga dekolte trendini sergileyen King, Royal Sergi Binası'ndaki bir çeşmenin yanında çekilmiş çarpıcı bir fotoğrafta, 90'lardan günümüze geri dönüş yapan görünür iç çamaşırı trendini kendinden emin bir şekilde sergiliyor.

Modaya karşı cesur ve pişmanlık duymayan yaklaşımı birçok kişiye ilham veren King, bedenlerini kucaklamak ve kendilerini moda aracılığıyla ifade etmek isteyenler için bir rol model olmaya devam ediyor.

“VÜCUDUMLA SOMUTLAŞTIRIYORUM”

Açık dekolte pozuyla sosyal medyanın dikkatini çeken Avustralyalı kadın, geçtiğimiz günlerde önemli bir mesaj paylaştı. "Giydiğim her giysiyi kendi vücudumla somutlaştırmaya çalışıyorum. Toplumsal klişelerden başarıyla kurtuldum ve bugün bedenimi boyutu ve şekli ne olursa olsun kabul etme ve sevme konusunda ne kadar yol kat ettiğimi kutluyorum."

Önemli sayıda sosyal medya kullanıcısı, çarpıcı fenomene olan hayranlıklarını ifade ettikleri King'in paylaşımını koştu. Birçoğu cesaretinden dolayı onu tebrik etme fırsatını kullanırken, diğerleri güzel modelin güzelliğini övdü. Hatta bir kullanıcı "Bana ilham veriyorsun" derken bir başkası "Tam da ihtiyacımız olan şey bu" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.