Survivor Birleşme Partisi Belli Oldu! Acun Ilıcalı Birleşme Partisi Hakkında Şaşırtan Açıklama Yaptı!

Survivor Birleşme Partisi Belli Oldu! Acun Ilıcalı Birleşme Partisi Hakkında Şaşırtan Açıklama Yaptı!
Televizyonun oldukça çok sevilen yarışmasından biri de Survivor! Yarışmada Birleşme Partisi için sayılı günler kaldı. Yarışmanın sunucundan merak edilen o tarih açıklaması! İşte detaylar...

Survivor’da Birleşme Partisi’nin tarihi merak edilenler arasında. Ünlüler ile Gönüllüler takımının kıyasıya mücadelesi seyirciler tarafından merak içinde izlenmekte. Birçok seyirci yarışmalar anında nefeslerini tutuyor, gerilim dolu anlar yaşıyor. Birçok insanı ekrana kilitleyen yarışmalarda adeta nefesle tutuluyor.

Birleşme Partisi ise gündeme gelen konulardan biri oldu. Acun Ilıcalı merak edilen konuya dair açıklama yaparak izleyicinin merakını giderdi. İşte merak edilen o açıklamanın detayları!

MERAK İÇİNDE BEKLENİYOR

Ekranların son derece sevilen yarışması Survivor’da gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yarışmada Birleşme Partisi konusu gündeme geldi. Ünlüler ile Gönüllüler takımın kıyası bir mücadele içinde olduğu yarışmada adalar ne zaman birleşecek? Merak edilen sorunun yanıtı da yarışmanın sunucu imi Acun Ilıcalı tarafından geldi.

ACUN ILICALI AÇIKLADI

Survivor 2023 sezonu bütün hızıyla devam etmekte. Yarışmacı sayıları iyice azalmaya başladı. TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’da birbirinden çekişmeleri mücadeleler devam etmekte. Yarışmacıların iyice azalmasıyla beraber Survivor Birleşme Partisi de gündeme gelen konulardan biri oldu. Survivor 2023 Birleşme Partisi’nin ne zaman gerçekleşeceğini Acun Ilıcalı paylaştı.

VEDALAR ÇOĞALACAK

Sunucu Acun Ilıcalı Survivor Birleşme Partisi’ne dair, ‘Survivor’da birleşme yakınlaştı. İki hafta sonrasında birleşme partisi yapılacak. Bu arafa küçük bir kötü haberim bulunuyor. Birleşmeye kadar hızlandırılmış bir şekilde elemeler olacak. 2 değil de 3 tane yarışmacı veda etmiş olacak. Birleşme yapılmadan bir gece önce bir veda yaşanacak’

‘Birleşme tarihini öne almış olduk, böylece takvim sıkılaşmış oldu. Ara vermiş olduğumuz döne var ondan dolayı elemeyi de hızlandırmış oldu. Üç yarışmacı adaya veda etmiş olursa birleşme sayısı da güzelleşmiş oluyor. Bir veda yaşanacaktır ama bir veda biraz daha hüzünlü olacaktır.’ cümlelerine yer verdi.

Acun Ilıcalı tarafından gelen açıklamaya göre Birleşme Partisi belli oldu. Ünlüler ile Gönüllüler takımı 26 Mart tarihinde yapılacak olan parti sonrasında birleşmiş olacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.