Survivor 2023’e Damga Vuran Olay! Mavi Takımdan Asena Demirbağ Kendini Tutamadı! Peki Asena Demirbağ Kimdir?

Survivor 2023’e Damga Vuran Olay! Mavi Takımdan Asena Demirbağ Kendini Tutamadı! Peki Asena Demirbağ Kimdir?
Ekranların en çok izlenen programları arasında yer alan Survivor, yaşanılan son olaylar ile gündeme geldi. Yarışmacılar arasındaki kavga, yarışmacılardan Asena Demirbağ hakkındaki aramaların artmasına neden oldu. İşte detaylar...

Her sene olduğu gibi televizyonların en çok izlenen yarışma programları arasından TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yer alıyor. Birçok izleyicisi ekranların başına kilitleyen Survivor 2023’te geçtiğimiz gün yaşanan kavgalar gündeme bomba gibi düştü.

Mavi takımda yer alan yarışmacılardan Asena Demirbağ ile Merve arasında meydana gelen fiziksel temaslı kavga, Survivor izleyicilerini şok etti. İzleyiciler tarafından merakla beklenen bölümün yayınlanması ile Survivor fanları, gönüllüler takımında yer alan Asena Demirbağ’ın kim olduğu araştırmaya başladı. Yaşanan kavganın ardından Asena’ya ceza verilirken, kavganın diğer tarafı olan Merve ise, kırmız takıma geçirildi.

BİR ÇOCUK ANNESİ

Yaşanan kavga olayının ardından Asena Demirbağ, Survivor izleyicileri tarafından mercek altına alındı. Normal şartlarda yarışmada fiziki temasının yasak olmasına rağmen, Asena ve Merve arasında yaşanan tatsız olay izleyicileri oldukça meraklandırdı. Mercek altına alınan Asena Demirbağ, 1997 yılında dünyaya gelmiş ve 25 yaşındadır. Asena Demirbağ, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi BESYO bölümünden mezun olmuş ve şu anda pilates eğitmenliği, online koçluk ve kişisel antrenörlük yapıyor.

AHMET DURSUN İLE EVLİYDİ

25 yaşındaki Asena Demirbağ, eski futbolcu Ahmet Dursun ile 2019 yılında Paris’te evlenmiş ve 2020 yılında bu evliliğinden bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Lidya isimli kızı ile hayatına devam eden Asena Demirbağ ile eski futbolcu Ahmet Dursun, 2021 yılında boşanmıştır. Survivor 2023’e katılan Asena Demirbağ, yedek kontenjandan yarışmaya katılan Merve Yıldırım ile yaşadığı kavga sonucu birçok kişi tarafından araştırılmaya başlanmıştı. Yarışmada iki isminde yüksek performanslar sergilemesinin yanı sıra, ikili arasında yaşanan gerginlik ekranlara yansıyordu. İki ismin arasındaki gerginlik, Asena Demirbağ’ın kendine hakim olmaması ile fiziksel temaslı kavgaya dönüştü. 2020-2021 Türkiye Jimnastik şampiyonu olan Merve Yıldırım, yaşanan bu kavganın ardından kırmızı takıma geçmek istediğini iletmiş ve Acun Ilıcalı’da Merve’nin talebini onaylayarak takım değişikliğini gerçekleştirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.