Gökhan Alkan ve Burcu Özberk Hayranları Dört Gözler Bu Diziyi Bekliyor! İki Yıldız İsim Öyle Roller Canlandıracak Ki…

Gökhan Alkan ve Burcu Özberk Hayranları Dört Gözler Bu Diziyi Bekliyor! İki Yıldız İsim Öyle Roller Canlandıracak Ki…
Dizilerde oynadıkları rollerle seyircinin beğenisini kazanan iki önemli isim aynı dizide buluştu. Kanal D’nin yeni dizisi ne zaman başlıyor? Dizi nerede çekildi? Dizinin konusu ne? Detaylar haberimizde...

Gökhan Alkan, kariyerine öncelik veren ve proje zevkiyle tanınan son derece özverili bir profesyonel oyuncudur. Oyuncu, bir işi bitirdiğinde kendi alanına çekilmeyi tercih ediyor. Birçok ünlünün aksine magazin dergilerinde veya sosyal medyada ilgi aramıyor. Düşük profiline rağmen, yeteneği ve sıkı çalışması ile çok değerli olup kendini göstermeyi başarıyor. Alkan şimdi de başarılı kadın oyuncu Burcu Özbek ile kamera karşısına geçti. İşte yeni dizi hakkında merak edilenler…

Kendini Kalp Yarası dizisinde gösteren ve Yağmur Tanrısevsin ile birlikte başrolü oynayan Gökhan Alkan, proje bittikten sonra yoluna devam etmeye ve özel hayatına odaklanmaya karar vermişti. Aradan geçen 1 yıllık süreden sonra Alkan yeni bir dizi ile seyirci karşısına çıkıyor. Üstelik Burcu Özberk gibi bir isimle.

DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kaynaklardan alınan bilgilere göre Kraliçe isimli dizi 22 Mart Çarşamba gününden itibaren Kanal D'de ekranlarında olacak. Kalp Yarası isimli diziden 13 ay sonra Gökhan Alkan bu defa da Kraliçe adındaki i yeni dram dizisine başladı. Yağmur Tanrısevsin’den sonra Burcu Özberk’le partner olacak olan yakışıklı oyuncu bu haberi ile hayranlarını çok sevindirdi.

Rolüne girebilmek için daha önce çok yoğun bir çalışma yaptığı belirtilen Gökhan Alkan, Kraliçe dizisinde basketbol oynayan Ateş adındaki bir karaktere can verecek. Karışmış olduğu skandalın ardından eşinin güvenini yitiren Ateş’in hayat öyküsü izleyenleri etkileyebilecek mi zaman gösterecek.

ALKAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI

Yetenekli oyuncu, kariyerine 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde kısa bir süre rol alarak başladı. Ancak izleyicilerin asıl ilgisini çeken, sevilen dizi Kocam dizisinde canlandırdığı Tarık karakteri oldu.

Gökhan Alkan'a ün kazandıran bir diğer önemli proje ise 2016-2017 yılları arasında yayınlanan Seviyor Sevmiyor dizisi oldu. Ancak 2017 ve 2018 yıllarına asıl damgasını vuran medikal drama Kalp Atışı oldu. Bu sürükleyici dizi izleyicileri büyüledi ve görücüye çıktı. Gökhan Alkan'ın olağanüstü oyunculuk becerileri, ona geniş çapta tanınma ve popülerlik kazandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.