Hangi Tedavilerde Ozon Kullanılmaktadır! SGK Ozon Tedavisine Destek Veriyor Mu? Neden Bu Kadar Popüler?

Hangi Tedavilerde Ozon Kullanılmaktadır! SGK Ozon Tedavisine Destek Veriyor Mu? Neden Bu Kadar Popüler?
Son Dönemde Popülerliği Artan Ozon Tedavisi Tam Olarak Ne İşe Yarar? Ozon Tedavisi Hangi Durumlarda Kullanılır? Merak Edilen Soruların Cevabı Haberimizde. İşte detaylar...

Ozon Tedavisi, Çeşitli Hastalıkların Tedavisindeki Olağanüstü Etkinliği Nedeniyle Son Yıllarda Popülerlik Kazanmıştır. Tamamlayıcı Bir Tedavi Yöntemi Olarak Birçok Rahatsızlığa İyi Geldiği Kanıtlanmıştır. Bununla Birlikte, Bu Tedaviye Başlamadan Önce Kalifiye Bir Tıp Uzmanının Rehberliğine Başvurmak Çok Önemlidir. Mümkün Olan En İyi Bakımı Almak İçin Ozon Tedavisi Sunan Hastaneleri Ve Bölümleri Belirlemek Önemlidir. Peki Ozon Tedavisi Tam Olarak Nedir?

OZON TEDAVİSİ NASIL YAPILIR?

Ozon Tedavisi, Tipik Olarak Uzmanlaşmış Bir Departman Tarafından Sunulmayan Benzersiz Ve Alternatif Bir Tekniktir. Bu Nedenle, Tedaviye Başlamadan Önce, Özel Durumunuz Hakkında Bilgi Edinmek İçin Doktorunuza Danışmanız Önemlidir. Doktorunuz, Ozon Tedavisinin Sizin Hastalığınız İçin Önerilen Bir Eylem Şekli Olup Olmadığı Konusunda Değerli Bilgiler Sağlayabilir. Doktorunuz Onay Verdiğinde Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Algoloji, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon, Su Altı Tıbbı Ve Hiperbarik Tıp Uzmanlarına Yönlendirileceksiniz. Bu Uzmanlar Size Mümkün Olan En İyi Bakım Ve Tedaviyi Sağlamak İçin Birlikte Çalışacaktır.

OZON TEDAVİSİNE SGK DESTEK VERİYOR MU?

SGK'nın Ozon Tedavisini Kapsayıp Kapsamadığı Sorusu Gerçekten Merak Edilen Bir Sorudur. SGK, Ozon Tedavisini Bir Bütün Olarak Kapsamamakla Birlikte, SGK'nın Kapsadığı Belirli Ozon Tedavisi Yöntemleri Vardır. SGK Sözleşmeli Ozon Tedavisi İçin Belirleyici Faktör, Tedavinin Ne Amaçla Kullanıldığıdır. Ozon Tedavisinin Belirli Hastalıkların Tedavisinde Etkili Bir Yöntem Olduğu Kanıtlanmıştır Ve SGK Kapsamında Olup Olmadığını Belirleyecek Olan Hastalığın Doğası Ve Tedavinin Kullanım Amacıdır.

Unutulmamalıdır Ki Ozon Tedavisi Kozmetik Veya Estetik Amaçlı Yapılıyorsa SGK Kapsamında Değerlendirilmeyecektir. Ancak Ozon Uygulaması Eklem Ağrısı, Bel Fıtığı, Diyabet Gibi Çeşitli Hastalıkların Tedavisi İçin Yapılıyorsa Tedavi SGK Tarafından Karşılanır. Bu Tedavinin Kapsamının Doktordan Doktora Değişebileceğini Belirtmekte Fayda Var.

Yani SGK’nın Bu Tedaviyi Karşılayıp Karşılamaması Tedavinin Amacına Ve Tedavi Edilen Hastalığın Durumuna Bağlıdır. Konu İle Alakalı Doktorunuzun Verilerine Göre İşlem Yapılmakta Ve Ona Göre Karar Verilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.