Survivor'da Yeni Eleme Adayını O Oylar Belirledi! İkinci Dokunulmazlığı Ünlüler Kazanabildi Mi? Aziz’den Şaşırtan Açıklama!

Survivor'da Yeni Eleme Adayını O Oylar Belirledi! İkinci Dokunulmazlığı Ünlüler Kazanabildi Mi? Aziz’den Şaşırtan Açıklama!
Survivor ünlüler gönüllülerde heyecan devam ediyor. İkinci dokunulmazlık oyunu sonucunda adadan gitmesi istenen ikinci aday da belli oldu. İşte dünün kazananı ve eleme adayı…

Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyunu hem kazananı hem de eleme adaylarını zor durumda bıraktı. Ünlüler ve gönüllü yarışmacılar, ödülü kapmak ve eleme potasına düşmemek için kıyasıya rekabet ediyor. İpin bulunmadığı dengeleme etabı, tüm yarışmacılar için zorlu bir engel oldu.

Şimdi herkesin aklındaki soru şu: Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununda galip gelen kim oldu? Ayrıca, 13 Mart'ta elemeye aday yarışmacılar kimlerdi? Bu heyecan verici yarışmayla ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Survivor'ın son bölümü, dokunulmazlık oyununun galibi olarak hayranlarını koltuklarına oturttu ve olası eleme adayları sorguya çekildi. Dominik'te ilk iki eleme adayı açıklanırken heyecan doruktaydı. Senem'in gitmesi nedeniyle eleme olmayan bir haftanın ardından, pazar akşamı oynanan ilk dokunulmazlık oyununun ardından yapılan toplantıda Cansu'nun eleme adayı gösterildiği konseyde tansiyon yüksekti. Lafı daha fazla uzatmadan Survivor'ın dünkü yoğun bölümünde 13 Mart'ta galip gelen takıma, eleme adaylarına ve yaşananlara bir göz atalım.

SURVİVOR 13 MART KONSEYİNDE ELEME ADAYIM KİM OLDU?

Son bölümde dokunulmazlık mücadelesinden galip çıkan takım, daha iyi kampı da alma ayrıcalığını kazandı. 13 Mart Pazartesi günü yayınlanmış olan son bölümde galip gelen takım belli oldu. Kıyasıya rekabeti ile tanınan Ünlüler takımı, denge oyununda başarılı olarak dokunulmazlığı almaya hak kazandı. Böylece ünlülerden bir ismin yazılmayacağı garantilenmiş oldu. Eleme adayı gönüllülerden çıktı.

Survivor'ın son bölümünde yapılan oylama sonucunda eleme adayı belli oldu. Son oyunu kaybeden Gönüllüler eleme konseyinde beş oyla Aziz’in adadan gitmesine karar verdiler. Aziz daha önce de defalarca gitme adayı olarak gösterilmiş ama aldığı oylar sayesinde adada kalmayı başarmıştı. Sonuç olarak yapılan oylama sonucunda Aziz, Cansu’dan sonra ikinci eleme adayı oldu. Oylama sonucunda konuşan Aziz, bu sonuçlara alıştığını ve artık şaşırmadığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.