Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Resmen Evrim Geçirmiş! Bu Nasıl Bir Değişim? Nerden Nereye…

Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Resmen Evrim Geçirmiş! Bu Nasıl Bir Değişim? Nerden Nereye…
TRT 1’in reytingleri alt üst eden dizisi Gönül Dağı’nın sevilen karakteri Ramazan’ın eski halini görenler şoke oldu. Ramazan karakterine can veren Cihat Süvarioğlu’nun büyük değişimi olay oldu! İşte detaylar...

Cihat Süvarioğlu, popüler cumartesi akşamı dizisi Gönül Dağı'nda Ramazan karakterine can veriyor. Komik kişiliği ile Ramazan karakteri seyirciler tarafından da çok seviliyor. Gönül Dağı dizisindeki rolü ile dikkat çeken Cihat Süvarioğlu'nun geçmiş haliyle karşılaşanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı hayranları Ramazan için “resmen evrim geçirmiş” yorumunu yaparlarken kimileri de “bu Ramazan olmaz” şeklinde yorum yaptılar.

RAMAZAN’IN ESKİ HALİ ŞOKE ETTİ

Cihat Süvarioğlu, Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Ramazan karakteriyle büyük beğeni topluyor. Eski bir futbolcu olan Süvarioğlu'nun oyunculuk performansı, izleyiciler tarafından da takdirle karşılanıyor. Son dönemde sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafıyla da dikkatleri üzerine çeken Süvarioğlu'nun eski hali, hayranlarını şaşırttı.

Oyunculuğu ile isminden sıkça söz ettiren Süvarioğlu'nun eski hali herkesi şaşırtmaya yetti. Eskiden çok kilolu olan Süvarioğlu’nun fotoğrafları sık sık sosyal medyada paylaşılıyor. Aradan geçen yıllarda çok fazla kilo verdiği gözlemlene oyuncunun öncesi ve sonrası halleri sevenlerini şoke etti. Paylaşılan fotoğraflara çok sayıda yorum yapıldı.

HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Başarılı oyuncu Cihat Süvarioğlu Gönül Dağı dizisinde parlamış olsa da aslında daha öncesinde pek çok dizide ve filmde roller aldığı meydana çıktı. Son dönemin yıldızı parlayan oyuncusu daha evvel, Diğer Yarım, Ölene Kadar, Yüzleşme, Hakan: Muhafız ve Bartu Ben gibi popüler dizilerde de oynadığı öğrenildi.

Cihat Süvarioğlu, 2014 yılında başrollerinde Gonca Sarıyıldız, İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, gibi oyuncuların olduğu 'Diğer Yarım' adlı dizide 'İsmet' isimli karakteri canlandırmıştı. Son dönemde sağlıklı ve fit bir görünüşe sahip olan Cihat Süvarioğlu'nun, Diğer Yarım dizisinde oynarken görüldüğü kilolu hali herkesi şaşırttı.

Şu günlerde TRT1'de ekranlara gelen Gönül Dağı dizisinde Ağıtçı Hüseyin'in oğlu Ramazan karakterine can veren Süvarioğlu, dizinin çok izlenme nedenlerinden gösteriliyor. Dizide komik bir karakter çizen başarılı oyuncu herkesi kendine bağlamış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.