Taha Duymaz’ın Annesine Ziyarete Giden CZN Burak Gözlerine İnanamadı! Bu Kadar Da Olmaz!

Hatay depreminde kardeşi ile enkaz altında can veren Taha Duymaz ölümü ile yaşam öyküsü ile herkesi yasa boğmuştu. Annesinin geldiği durum herkesi şoke etti. CZN Burak o anları paylaştı. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin en çok etkilediği iller arasında yer alan Hatay'da, kız kardeşiyle birlikte halasının evinde enkaz altında kalıp yaşamını yitiren TİKTOK ünlüsü Taha Duymaz'ın ölüm haberi takipçilerini derinden üzdü. Taha Duymaz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan CZN Burak, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Büyük deprem felaketi sonrası tüm gücüyle seferber olan CZN Burak, Taha Duymaz’ın enkaz çalışmaları hakkında da hep bilgi paylaşımı yapmış hatta Duymaz'ın ölüm haberini ilk o vermişti. Depremin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hala yardımlarına devam eden Burak, bir kez daha Duymaz’ın ailesi ile buluştu. CZN Burak’ın paylaştığı fotoğraflarda Taha Duymaz'ın annesi de yer aldı. Paylaşılan fotoğraflara yapılan ilginç yorumlar haberimizde.

ZORLUKLARLA GEÇEN HAYATI DEPREMLE SONA ERDİ

Tarihe "asrın felaketi" olarak geçen büyük Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden bir aydan fazla zaman geçti. Depremin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da, Taha Duymaz isimli 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni, kız kardeşiyle birlikte depreme halasının evinde yakalandı ve cansız bedenine 12 gün sonra ulaşıldı. CZN Burak ise deprem bölgesindeki yardımlarına devam ederken, Taha Duymaz'ın ailesini de ziyaret ettiği anları sosyal medyadan duyurdu.

TAHA DUYMAZ’IN ACISI YAŞLANDIRMIŞ

TikTok ve Instagram'da yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz, 12 gün boyunca enkaz altında kaldı. Restoran zincirleri sahibi CZN Burak, enkaz çalışmaları için büyük çaba sarf etmişti. CZN Burak, deprem bölgesinde yaptığı yardımlara aralıksız devam ederken Duymaz'ın ailesine de desteklerini devam ettirdi.

Depremde evladını kaybeden Meryem Duymaz'ı ziyaret eden CZN Burak, o anlardan bazı kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. CZN Burak, Taha Duymaz'ın annesini paylaşınca görenler, kadının evlat acısı ile 10 sene yaşlandığı şeklinde yorumlar yaptılar. CZN Burak ise Meryem annenin çok üzgün olduğunu ve iyi olmaya çalıştığını herkese selam söylediğini ve bir nebze olsun mutlu olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.