Ahh Neslihan, Ahh Belinda! Neslihan Atagül’ün Yeni Filminde Olay Sahne! Filme +18 Gelebilir…

Ahh Neslihan, Ahh Belinda! Neslihan Atagül’ün Yeni Filminde Olay Sahne! Filme +18 Gelebilir…
Güzeller güzeli oyuncu Neslihan Atagün’Ün son filmi Ahh Belinda’nın yeni fragmanı yayınlandı. Film daha vizyona girmeden olay bir sahne ile gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nun başrolünde yer aldığı "Aaahh Belinda" filminin fragmanı yayınlandı. Bu film, Atıf Yılmaz'ın 1986 yapımı Türk sineması klasiği "Aaahh Belinda" filminin bir uyarlaması ama film bununla değil fragmanı ile gündem oldu. Fragmanın yayınlanmasından sonra filmdeki bir sahne sosyal medyada çok tepki aldı. İşte bahsi geçen o sahne…

MİLLETİ ÇILDIRTAN SAHNE

Neslihan Atagül ile Serkan Çayoğlu’nun başrollerinde olduğu Aahh Belinda filmi ile alakalı ilk fragmandaki duş sahnesi bir anda gündem oldu.  Film konusu yakın zamanda çıkması beklenen bir şampuan olan 'Belinda' için bir TV reklamında oynayan genç oyuncu Dilara'nın yaşadıklarıdır.

7 Nisan’da vizyona gireceği açıklanan filmin fragmanında güzel oyuncu Atagül’ün duş aldığı sahne gösteriliyor. Bu sahne yayınlanmasının ardından sosyal medyaya bomba gibi düştü ve çok konuşulanlar arasına girdi. Bazı kesimlerden sert eleştirilen alan Atagün’ün eleştirilere cevabının ne olacağı da merak konusu oldu.

Senaryosu Hakan Bonomo tarafından yazılan “Ah Belinda” filminde başroller Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’na Necip Memili, Efe Tuncer, Gamze Karaduman ve Beril Pozam yardımcı rollerde destek oluyor.

YILLAR ÖNCE ÇEKİLMİŞTİ

1986 yılında ilk kez gösterime girdiğinde "Sosyal İçerikli Fantastik Filmler" olarak tanımlanan "Ah Belinda" filmi, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğindeki başarılı bir yapım olmuştur. Film, 23. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllerine layık görülmüştür. Orijinal filmde Belinda karakteri, Müjde Ar tarafından canlandırılmıştı.

Şimdi ise 37 yıl sonra "Ah Belinda" filmi yeniden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılar, yeniden çevrim için özgün bir senaryo hazırladıklarını ve yönetmen koltuğuna da yetenekli bir isim getirdiklerini açıkladılar. Yeniden çevrimde Belinda karakterini canlandıracak olan oyuncu ise Neslihan Atagül oldu. Başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu ise diğer önemli karakterlerden birini canlandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.