Survivor 2023'te Bir Şok Daha! Acun Ilıcalı Resmen Açıkladı, Milyonlar Çılgına Döndü! Meğer O İsim...

Survivor 2023'te Bir Şok Daha! Acun Ilıcalı Resmen Açıkladı, Milyonlar Çılgına Döndü! Meğer O İsim...
Survivor’da oynan dokunulmazlık oyununda nefesler tutuldu. Oldukça heyecanlı geçen mücadelenin kazananın ise ünlüler takımı oldu. Gönüllüler tarafından ise ipler iyice gerildi! İşte detaylar...

Ekranların sevilen yarışması Survivor’da son durum. Oynana dokunulmazlık oyunundan heyecan doruktaydı. Oldukça heyecanlı geçen kıran kırana mücadele de kazanan taraf ise ünlü takımı oldu. Bununla beraber gönüllüler takımında ipler iyiden iyiye gerilmişken, adadan beklenmedik bir veda haberi daha geldi. Herkes şaşırdı. İşte detaylar!

GÖNÜLLÜLER TAKIMIDAN İSTEĞİ İLE AYRILDI

Acun Ilıcalı, 2023 Survivor’ın şimdiye kadar gelmiş geçmiş en zor Survivor olduğunu ifade etmişti. Her bölümde yarışmacıları biraz daha zora sokan yarışma içinde herkesi şok eden bir veda meydana geldi. Gönüllüler takımı içinden biri olan Senem herkesi şaşırtan o kararı aldı. Gönüllüler takımındaki yarışmacılardan biri olan Senem, kendi isteği ile adaya veda eden isim oldu.

Yarışmadaki gönüllüler takımından bir yarışmacı isim olan Senem, hem takım arkadaşları hem de karşı takım olan ünlüler takımı ile devam olarak kavga etmekteydi. Yarışmacı arkadaşlarına olan sert çıkışları nedeniyle de uyarı olan Senem, son oyuna da çıkmadı.

ACUN ILICALI KARARI AÇIKLAYAN İSİM OLDU

Yarışmacının sahibi ve sunucu ismi Acun Ilıcalı’da yarışmanın çekildiği Domonik Cumhuriyeti’ne döndü. Bir zamandır Murat Ceylan’a emanet etmiş olduğu konseyi için kendisi sunarak ekranların karşısına çıkmış oldu. Acun Ilıcalı konsey sırasında gönüllüler takımından bir yarışmacı olan Senem ile alakalı olarak; Bu akşam için dile getirebileceğim bir tek şey var. Biliyorsunuz ki yedek yarışmacılarımızı almadık. Bu hafta Senem’in vedasıyla alakalı olarak eleme olmayacak. Gelişmeleri ise size aktaracağız’ dedi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama sonrasında ise izleyiciler adeta ikiye bölünmüş oldu. Senem ile Asena’nın destekçileri bu yeni gelişmeye çok kızdılar. Sevmeyenler ise bu kararın doğru bir karar olduğunu açıkladılar. Twitter’da ise en çok konuşulanlar listesinden biri de Senem oldu. Birçok kullanıcı bahsi geçen konuya dair yorum yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.