Hasan Can Kaya Yine Dayanamadı! Mini Etekli Konuğu İle Arasındaki Diyalog Gündem Oldu!

Hasan Can Kaya Yine Dayanamadı! Mini Etekli Konuğu İle Arasındaki Diyalog Gündem Oldu!
Hasan Can Kaya tarafından sunulan Konuşanlar programı, yaşanan Kahramanmaraş depremleri nedeni ile bir süredir yayınlanmıyordu. Depremlerin meydana gelmesinden önce çekilen bölüm, Maraş depremin üzerinden bir ay geçtikten sonra yayınlandı. İşte detaylar...

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, televizyon kanallarındaki yayın akışlarını ara verildiği gibi dijital platformlardaki eğlence programlarına da ara verildi. Bu programlar arasında Hasan Can Kaya tarafından sunulan Konuşanlar programı da yer aldı.

Programa depremden önce çekilen bölümü, yaşanan acı felaketin üzerinden bir ay geçtikten sonra yayınlandı. Meydana gelen 2 büyük depremde on bir ilimiz büyük yıkımlara uğradı. 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler nedeni ile kırk beş binin üzerinde vatandaşımız da maalesef hayatını kaybetti. Hasan Can Kaya tarafından sunulan programda, programın gelirinin depremzedelere bağışlanacağı da açıklandı. Yayınlanan her bölümüyle izleyenleri kahkahaya boğan programın son bölümünde de yine eğlenceli ve ilginç anlar ekranlara yansıdı.

GELİR DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI

Hasan Can Kaya tarafından sunulan Konuşanlar isimli programda, son bölümünde elde edilen gelirin depremzedelere bağışlanacağı açıklandı. Yayınlandığı her bölüm ile birçok kişi tarafından izlenen eğlenceli programda, yine herkesi kahkahaya boğan anlar yaşandı. Hasan Can Kaya, mini etekli kadın konuğunu görünce sataşmadan edemedi. Hasan Can Kaya mini etekli konuğuna, ‘’Arkada bir kız daha var mini etek giymiş helak oldu bak. Bir saattir çekiştiriyor. Pişik gibisin şu an bir battaniye versinler mi daha rahat olursun? bir de bacakları da uzun üç kere sarmış gibi.’’ dedi.

‘HİPERAKTİFİM BEN’

Eğlenceli anları ile izleyenleri güldüren programda, Hasan Can Kaya’nın mini etek giyen kadın konu ile arasında geçen diyaloglar herkesi güldürdü. Kadın konuk, Hasan Can Kaya’nın battaniye teklifine karşılık olarak; ‘’Teşekkür ederim gerek yok, hiperaktif olduğum için hareket ediyorum.’’ dedi. Hasan Can Kaya ise, ‘’Niye bu kadar güzel bir kız tek gelir?’’ diyerek konuğuna iltifatlar yağdırdı. Yaşanan bu eğlenceli diyalog hem programdaki konuklar hem de ekran başındaki seyirciler tarafından keyifle izlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.