Kurtlar Vadisi Hayranları Şokta! Yıllardır Uzaktaydı! Yeni Projesiyle Ekranlara Dönüyor

Kurtlar Vadisi Hayranları Şokta! Yıllardır Uzaktaydı! Yeni Projesiyle Ekranlara Dönüyor
Kurtlar Vadisi dizisi, yayınlandığı dönemde geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başarmıştı. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Abdülhey, Kenan Çoban tarafından canlandırılıyordu. Sevenleri Kenan Çoban’ı yeni dizisinde seyredebilecek. İşte detaylar...

Kurtlar Vadisi, yayınlandığı dönemde izlendiği kadar tekrar bölümleri ile de en çok izlenen diziler arasında yer almaya devam ediyor. Oldukça geniş bir izleyici ve hayran kitlesine sahip olan Kurtlar Vadisi’nde, neredeyse her karakter ayrı ayrı seviliyor. Dizinin en çok ilgi gören ve sevilen karakterlerinden birisi ise, Abdülhey karakteriydi.

Kurtlar Vadisi dizinde, Kenan Çoban’ın hayat verdiği Abdülhey karakteri, dizinin en etkili karakterlerinden birisiydi. Kenan Çoban, Kurtlar Vadisi dizinin ardından, aynı şekilde geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almış ve burada da Fahri karakterine hayat vermişti. Kenan Çoban, uzun süredir ekranlarda herhangi bir projede yer almıyordu.

SETTE ÇALIŞIYORDU

Kenan Çoban, 2003 yılından 2014 yılına kadar süren Kurtlar Vadisi dizisinde ilk olarak sette görev alıyordu. Kenan Çoban dizide ilk kez, Ali Candan’ın mevlidinde limonata dağıtırken gözükmüş ve dizide Kenan Çoban figüran olarak rol almıştı. Sonrasında ise, diziye dahil olmuş ve Abdülhey karakterine can vermeye başlamıştır. Kenan Çoban, Kurtlar Vadisi dizisinin 2014 yılında sona ermesinin ardından, aynı yıl yayınlanan Beyaz Karanfil dizisinde rol almıştı. Ancak Beyaz Karanfil dizisi, altı bölüm sürmüş ve ekranlara veda etmiştir.

TEŞKİLAT-I MAHSUSA TRABLUS DİZİNDE ROL ALACAK

Sevilen isim Kenan Çoban, TRT ekranlarındaki Teşkilatı-ı Mahsusa Trablus dizisinde rol alacak. Dizinin çekimleri için Eskişehir’de bulunan Kenan Çoban, Alpu ilçesinde kurulan platoda çalışmalarına devam ediyor. Dizi çekimlerinde fırsat buldukça şehri gezdiğini ifade eden isim, sevenleri tarafından da büyük bir ilgi ile karşılandığını belirtiyor. Sıra gecesine de katılan Kenan Çoban rol aldığı dizi için şunları söyledi; ‘’1911’de Trablus Bölgesi’nde geçen ve gerçek bir hikayeden esinlenen proje olan Teşkilat-ı Mahsusa Trablus, Türkiye’de ilk kez yayımlanacak. Yaklaşık bir ay daha Eskişehir’deyiz ve daha sonrasında ise, kalan çekimleri İstanbul’da tamamlayacağız.’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.