Seda Sayan’dan Deprem Mesajı! Yardımlara Devam Edin!

Seda Sayan’dan Deprem Mesajı! Yardımlara Devam Edin!
Ülkemizde peş peşe yaşanan depremler nedeni ile tüm ülke seferber oldu. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için herkes çalışmalarına ve yardımlarına devam ediyor. Ünlü isimlerde bu çalışmalara destek veriyor. İşte detaylar...

Kahramanmaraş depremlerinin meydana gelmesi ile on bir ilde yaşayan vatandaşlar evlerini kaybetti. Binlerce binanın yıkıldığı depremler nedeni ile birçok kişi hayatına sokaklarda devam etmek durumunda kaldı. Sevdiklerini, ailelerini ve evlerini kaybeden depremzedeler için tüm ülke seferber oldu.

Ünlü isimlerden de deprem bölgelerine destekler devam ediyor. Birçok tanınan isim, depremden etkilenen vatandaşlarımız için gönüllü olarak bölgelerde çalışmalarına devam ederken, bazı isimler ise, maddi olarak destek sağlamaya devam ediyor. Bazı ünlü isimlerin de depremzede ailelerin barınma ihtiyaçlarına çözüm sunduğu biliniyor. Seda Sayan’da deprem bölgesine yardım eden ünlü isimler arasında yer alıyor.

‘YARDIMLARA DEVAM EDİN’

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Seda Sayan, önceki gün Etiler'de Çağlar Ökten ile beyaz eşya mağazasında görüntülendi. Mağazadan çıkan çift, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sorulara yanıt veren Seda Sayan, deprem bölgelerine yardımların azaldığın belirterek, yardımlara devam edilmesi için ricada bulundu. Yaptığı açıklamalarda üzüntüsünü de dile getiren ünlü isim, yardım çalışmalarına kendisinin de devam ettiğini ifade etti.

’99 DEPREMİNDE DE ENKAZ ÜSTÜNDEYDİM’

Muhabirlerin nasıl olduklarını içeren sorularını yanıtlayan Seda Sayan yaptığı açıklamalarındaşu ifadelere yer verdi; ‘’Nasıl olabilirim ki hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Bu felaketi unutmayacağız ve unutturmayacağız önemli olan bu. Yardımlar azalmış buradan da tekrar sesleniyorum, lütfen yardımlarınıza devam edin. İlk günden itibaren elimden geleni yaptım, 1999 depreminde de ben zaten enkaz üstündeydim, çalışmalara katılmıştım. Bu depremde de başta temel ihtiyaç su ve ısınma olmak üzere birçok alanda iş insanı arkadaşlarımla çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.’’

YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Devlet, sivil toplum kuruluşu ve birçok gönüllü vatandaşımız ile depremden etkilenen bölgelerdeki yardım çalışmaları devam ettiriliyor. Bölgede bulunan isimler, temel ihtiyaçları devamlı güncelleyerek, yardım etmek isteyen kişiler için öncelikleri belirtiyor ve yapılacak yardımların doğru bir şekilde yönlendirilmesini sağlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.