Oscar Ödüllü Oyuncudan Depremzedeler İçin Çağrı! İngiliz Oyuncu Kate Winslet, Sosyal Medyadan Türkiye Ve Suriye İçin Yardım İstedi!

Oscar Ödüllü Oyuncudan Depremzedeler İçin Çağrı! İngiliz Oyuncu Kate Winslet, Sosyal Medyadan Türkiye Ve Suriye İçin Yardım İstedi!
Kahramanmaraş depremleri sonrasında bir çok ünlü isimden yardım geldi. Şimdi ise dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Kate Winslet bölge halkı için yardım elini uzattı, İngiliz aktör, bağış için çağrı yaptı! İşte detaylar...

Kahramanmaraş depremleri sonrasında bölgede ağır hasarlar ortaya çıktı. Hem yurt içinden hem de yurt dışından pek çok ünlü isim bölgedeki insanlara yardım elini uzattı.

Şimdi ide dünyaca ünlü isimlerden biri, bölge halkının yaralarını sarmak için düğmeye basmış oldu. İngiliz oyuncu olan Kate Winslet, ülkemizde yaşanan depremlerden sonra sessiz kalamadı.

ÜNLÜ İSİM SESSİZ KALAMADI

Tüm ülkeyi acıya boğan, herkesi derinden etkileyen depremlerden sonra bölge halkı için destekler sürüyor. Devlet eliyle yapılan yardımların yanı sıra, pek çok sivil toplum kuruluşundan da bölge için destekler geldi. Bunların yanı sıra ünlü isimler de yaşanan depreme kayıtsız kalamadı.

Hem yurt içinden hem de yurt dışından pek çok ünlü isim bölge halkının yaralarını sarmak için adeta seferber oldu. Tanınan simalar, ülkeyi acıya boğan deprem için kolları sıvadı. Oscar ödüllü olan İngiliz oyuncu Kate Winslet de bu depremlerden sonra sessizliğini korumayan isimlerden biri oldu. Ünlü oyuncu, ülkemizde yaşanan depremlerden sonra yardım için çağrıda bulundu.

BAĞIŞ İÇİN ÇAĞRI YAPTI

Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Kate Winslet, sosyal medyadan yapmış olduğu açıklamada kendisini takip edenlerden, depremzedelere yönelik yardım yapmasını istedi. Tanınan isim Kate Winslet, sosyal medyadan yardım için çağrıda bulundu. Kate Winslet, Türkiye ile Suriye’de görmüş olduğu görüntülerden dolayı çok üzüldüğünü belirterek, İngiltere merkezli bir yardım kuruluşu olan ‘Choose Love’ yardım kampanasına destek için çağrıda bulundu.

GÖRÜNTÜLER KENDİSİNİ ÜZDÜ

Yardım kuruluşunun, bölgedeki yerel ortaklarıyla beraber depremzedelerin her türlü gereksinimini karşıladığını bildiren ünlü oyuncu, lütfen ne kadar verebiliyorsanız o kadar verin, tek bir kuruş bile yaşam kurtarmak için önemli, cümlelerine yer vermiş oldu.

Ülkemizde yaşanan depremlerden sonra yurt dışından pek çok tanıdık isimden de destekler gelmeye devam ediyor. Son olarak ise Oscar ödüllü olan İngiliz oyuncu Kate Winslet, çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.