Survivor’ın Eski Yarışmacısı Gündemi Karıştırdı! Sude Burcu’nun Yapılan Yorumlara Tepki Gösterdi!

Survivor’ın Eski Yarışmacısı Gündemi Karıştırdı! Sude Burcu’nun Yapılan Yorumlara Tepki Gösterdi!
Birçok kişi tarafından sevilerek takip edilen Survivor yarışmacılarından Sude, yarışmaya iki kez katılarak hemen hemen herkes tarafından tanınmıştı. Sude Burcu’nun mülteci yorumu gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Survivor programı oldukça uzun zamandan beri TV 8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Her yeni sezonda takipçilerini ekranlara kilitlemeyi başaran Survivor yarışmacılarından olan Sude Burcu, yarışmaya iki kere katılarak herkes tarafından tanınmıştı.

Sude Burcu’nun Suriyeli mültecilerin çocuklarını öven paylaşıma tepki göstermesi, ismin bu paylaşım ile gündeme gelmesine neden oldu. Yarışma sırasında ünlü isimle yaşadığı ilişki ile de gündemden uzun süre düşmeyen Sude Burcu, sevgilisi Mert Öcal ile nikah masasına oturmaya hazırlanırken, yaptığı yorum ile gündeme geldi. Sude Burcu, tepkisini kendi Twitter hesabı üzerinden dile getirdi.

TWITTER HESABINDAN TEPKİ VERDİ

Eski Survivor yarışmacılarından olan Sude Burcu, deprem nedeni ile yapılan bir yoruma sessiz kalamadı. Depremde enkaz altında kalan vatandaşlarımız için yapılan yorum herkesi oldukça sinirlendirmişti. Sude Burcu ise, bu yoruma sessiz kalmadı. Yapılan yorum; ‘’Beğenmediğiniz Suriyelilerin çocukları enkaz altından ‘la ilahe illallah’ diyerek, tekbir getirerek çıktılar. Bizim çocuklar ise ‘pizzayı özledim, Arda Güler'le görüşmek istiyorum’, Zeynep Bastık'tan şarkı isteği ile çıktılar. Fark açık, yol uzun, ders alırız inşallah.’’ şeklinde idi.

‘GİT O GİDENLERLE’

Sude Burcu yapılan bu yorum karşında kendi sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımda bulundu; ‘’Ay sen de git o gidenlerle, tövbe ya! Nasıl bu kadar beyinsiz olabiliyorsunuz! Üzerinden çıkarım yapacağın en son konu bu. Hele bizim canlarımıza ağzınızı bile açmayın. Yaşamın en büyük israfı sensin amca!’’ kafa dinlemeye Suriye’ye gideceğini söyleyen bir mülteciye ise Sude Burcu, şu cümleleri ile cevap verdi; ‘’Kafa rahat edecekmiş. Tatile çıkmış gibi ya delireceğim! Gidin, bir daha gelmeyin.’’ Sosyal medyadaki bu isyanları ile gündeme gelen Sude Burcu, bir yandan da yarışma sırasında açıkladıkları Mert Öcal ile olan ilişkilerinde evliliğe doğru adımlar atıyor. İki ismin kısa bir süre sonra dünya evine girmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.