Masterchef’in Tanınan Yüzü Mehmet Şeften Duygu Dolu Paylaşım! Mehmet Şef, ‘İnsan Olarak Kendimi Ölçtüğüm Yerdeyim ’Dedi!

Masterchef’in Tanınan Yüzü Mehmet Şeften Duygu Dolu Paylaşım! Mehmet Şef, ‘İnsan Olarak Kendimi Ölçtüğüm Yerdeyim ’Dedi!
Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra Mehmet Yalçınkaya da günlerdir bölgede. Sahra mutfağında canla başla bölge için yemek yapıyorlar. Tanıtan şef, deprem sonrasında kurduğu cümlelerle gündeme geldi! İşte detaylar...

Güneydoğu’da yaşanan şiddetli depremlerden sonra tanınan yüzler, bölge için seferber oldu. Onlardan biri de MasterChef programından tanıdığımız Mehmet Yalçınkaya oldu. Yalçınkaya, bölgede sahra mutfağında günlerdir yemek yapıyor.

Mehmet şef, deprem sonrasında, ‘insan olarak kendimi tarttığım yerdiğim şimdi’ diyerek birçok kişinin dikkatleri üzerine çeken cümleler kurdu. İşte Mehmet şeften dikkat çeken o açıklama!

MEHMET ŞEF GÜNLERDİR BÖLGEDE

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerden sonra binlerce vatandaşımı hayatını kaybetti. Enkaz altından sağ çıkan birçok vatandaşımız da hayata tutunmaya çalışıyor. Bölge için de birçok tanıdık isim madden ve manen yardım elini uzattı. Onlardan biri de televizyonların sevilen yemek programı MasterChef’in Mehmet şefi oldu.

DEPREMZEDELER İÇİN YEMEK YAPIYOR

Mehmet Yalçınkaya, deprem yaşandıktan sonra bölgeye giden isimlerden oldu. Yalçınkaya, günlerdir depremzedeler için gündüz-gece demeden yemek yapıyor. Yemekleri bölge halkı için yapan Mehmet Şef’ten dikkatli üzerine çeken bir paylaşım geldi. Son paylaşımında samimi cümleler kurarak, gündeme geldi.

TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETTİ

Yaşanan depremlerden sonra MasterChef ekibiyle elinden geleni yapmaya çalışmakta olan Mehmet Şef, tüm halkın tüylerini diken diken eden sözler kullandı. Mehmet Yalçınkaya paylaşımında şu ifadeler yer verdi; İnsan olarak kendimi tarttığım yerdeyim şimdi her şey boş.  -2 derecede dışarısı Kahramanmaraş’ta binlerce insan şu an çadırda, lük olan arabalar boş, her şey boş. Çocuklar, kadınlar, yaşlılar. Kaybedilmiş olan aile acısıyla hayata tutunmak çok zor bir durum. Bu düşünceler eşliğinde günün sonunda bende ve gözlerim bir türlü kapanmıyor. Allah bu acıları bir daha yaşatmasın, canım acıyor, cümlelerine yer verdi.

Deprem sonrasında bölgede seferber olan isimlerden biri de Mehmet şef oldu. Mehmet şef günlerdir bölgede şahit olduklarını bu şekilde dile getirdi. Sosyal medyadan yaptığı duygusal paylaşım birçok kişiyi etkiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.