Ünlü İsimlerden Bağış Yağdı! Selin Ciğerci’den İki Aile İçin Büyük Bir Adım Geldi!

Ünlü İsimlerden Bağış Yağdı! Selin Ciğerci’den İki Aile İçin Büyük Bir Adım Geldi!
Kahramanmaraş depreminin neden olduğu büyük yıkım nedeni ile tüm ülkede seferberlik devam ediyor. Dün akşam canlı yayında yardım kampanyası düzenlendi ve depremzedelerimiz için yüklü miktarda bağış toplandı. İşte detaylar...

15 Şubat akşamı tüm televizyon kanallarının ortak yayını ile gerçekleştirilen programda, birçok ünlü isim yer aldı. Gerçekleştirilen canlı yayına, pek çok isim bağlandı ve hatırı sayılır bağışlarını duyurdu. Yardım için bağışta bulunan isimlerin birçoğu, depremin ilk gününden beri depremden etkilenen bölgelerde de görev alan isimler oldu.

Bağış yapan ünlü isimler arasında Selin Ciğerci’de yer aldı. Selin Ciğerci canlı yayına bağlanarak yapacağı yardım miktarını duyurdu. Tanınan isim, depremden etkilenen vatandaşlarımız için 2 milyon TL bağışladığını açıkladı. Selin Ciğerci tarafından yapılan bağış ekranlara 1 milyon TL olarak yansıtıldı ancak bağış, 2 milyon TL olarak düzeltildi.

İKİ AİLENİN KİRASINI ÜSTLENDİ

Selin Ciğerci, dün akşam canlı yayın ile düzenlenen yardım kampanyasına katılarak, depremden etkilenen vatandaşlarımız için 2 milyon TL bağışladığını açıkladı. Selin Ciğerci geçtiğimiz günlerde de sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği bir bağışı duyurmuştu. Ünlü isim sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Mersin’de yaşayacak iki ailenin yıllık kirasını ödeyeceğini açıklamıştı.

YARDIM GECESİNDE YÜKLÜ MİKTARDA BAĞIŞ TOPLANDI

Dün akşam düzenlenen Türkiye Tek Yürek programı, canlı olarak tüm televizyon kanallarından ortak olarak yayınlandı. Gerçekleştirilen canlı yayın, tanınmış isimler tarafından ikişerli olarak dönüşümlü bir şekilde sunuldu. Yayın boyunca yapılacak olan bağışlar için telefonlara birçok ünlü isim yanıt verdi. Türkiye’nin en sevilen ve tanıtan isimlerini bir araya getiren yardım gecesinde, tanınmış iş insanlarının yanı sıra, birçok yardım sever vatandaşımızda bağışlarda bulundu. Gerçekleşen canlı yayında, Türkiye’nin birlik ve beraberliği bir kez daha gözler önüne serildi. Tüm ülke tek yürek olarak, depremin etkilediği on bir ilimizdeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu. Depremzedelerimiz için sadece ülkemizde değil, yurt dışında da birçok ülkede bağış kampanyaları düzenlendi. Yapılan bağışlar, AFAD ve Kızılay aracılığı ile depremzedelerimizin ihtiyaçları için harcanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.