Erkenci Kuş’un Can Divit’inden Destek! Can Yaman İtalya’da Kampanya Başlattı!

Erkenci Kuş’un Can Divit’inden Destek! Can Yaman İtalya’da Kampanya Başlattı!
Yaşanan deprem sonrasında hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde birçok yardım kampanyası başlatıldı. Bu kampanyalardan biri de İtalya’da yaşayan Can Yaman tarafından başlatıldı. İşte detaylar...

Ekranların sevilen ismi Can Yaman, Kahramanmaraş depremi nedeni ile etkilenen on ilimizdeki vatandaşlarımız için yardımlarda bulunan ve yardım kampanyası başlatan ünlü isimler arasında yer alıyor. Can Yaman, depremden etkilenen vatandaşlarımız için Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği’ne yüklü miktarda bağışta bulunmuştu.

Erkenci Kuş, Bay Yanlış ve Dolunay gibi dizilerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Can Yaman, yaşamına ve kariyerine İtalya’da devam ediyor. Can Yaman, İtalya’da başlattığı bir kampanya ile depremden etkilenen vatandaşlarımız için yardımlar topluyor.

AHBAP’A 250 BİN TL BAĞIŞLAMIŞTI

6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük deprem, on ilimizde etkili oldu. Büyük yıkımlara neden olan Kahramanmaraş depremler, otuz binin üzerinde vatandaşımızın da hayatını kaybetmesine neden oldu. Yaşanan büyük felaketin ardından birçok ünlü isimde depremden etkilenen vatandaşlarımız için seferber oldu. Sevilen isimlerin birçoğu deprem bölgesine giderek yardım çalışmalarına katıldı. Birçok ünlü isim de aynı zamanda, maddi olarak ve yürüttüğü yardım kampanyaları ile depremzedelerimizin yanında yer aldı. Bu isimlerden biri olan Can Yaman, AHBAP Derneği’ne 250 bin TL bağışta bulunmuştu.

CAN YAMAN FOR CHILDREN

İtalya’da yaşayan ve kariyerine El Turco dizisi ile devam eden Can Yaman, Can Yaman For Children Derneği ile ülkemizde depremden etkilenen vatandaşlarımız için yardım kampanyası düzenledi. Haluk Levent tarafından yapılan açıklamada, sevilen oyuncu Can Yaman’ın İtalya’da kurduğu Can Yaman For Children Derneği aracılığı ile AHBAP Derneği’ne 1 milyon 550 bin lira bağış yaptığı öğrenildi. Can Yaman, ülkemizdeki depremzedelerimiz için İtalya’dan yardımlar toplamaya ve AHBAP Derneği ile bu yardımları depremzedelere iletmeye devam ediyor. Sevilen oyuncunun uzun süredir İtalya’da yaşadığı ve İtalya’da yayınlan El Turco dizisinde rol aldığı biliniyor. Kariyerine ve yaşamına İtalya’da devam etme kararı alan Can Yaman, ülkemizdeki seferberliğe İtalya’dan katılmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.