Kıvanç Tatlıtuğ’dan AHBAP’a Büyük Destek! 950 Bin TL Daha Bağışladı!

Kıvanç Tatlıtuğ’dan AHBAP’a Büyük Destek! 950 Bin TL Daha Bağışladı!
Kahramanmaraş depreminin ardından hem ülkemizden hem de diğer ülkelerden yardım ve bağışlar gelmeye devam etti. Ülkemizde de birçok sevilen ünlü isim, ilk günden beri deprem bölgesindeki çalışmalarda yer alıyor. İşte detaylar...

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin arıdan bölgeye ilk giden isimlerden biri Haluk Levent ve kumuş olduğu AHBAP Derneği üyeleri oldu. Depremlerin ilk gününden beri canla başla çalışan AHBAP ekibi ve Haluk Levent’e hem ülkemizden hem de diğer ülkelerden birçok bağış yapılmaya devam ediyor. AHBAP ekinine destek olmak için bölgeye giden birçok ünlü isimde, ilk günden beri çalışmalara destek veriyor.

AHBAP Derneği ile sahada eve operasyonda görev alan ünlü isimler arasında, Kıvanç Tatlıtuğ, Oktay Kaynarca, Kenen İmirzalıoğlu ve Özge Özpirinççi gibi sevilen oyuncular bulunuyor. Aktif olarak deprem bölgelerinde görev alan ünlü isimler, maddi olarak desteklerini sürdürüyor.

KIVANÇ TATLITUĞ 200 BİN TL BAĞIŞ YAPMIŞTI

Sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, deprem bölgesinde ilk giden isimler arasında yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği’ne ilk olarak 200 bin TL bağışta bulunmuş ve aynı zamanda da lojistik alanda destek vermişti. Sevilen oyuncu tekrar AHBAP Derneği’ne 950 bin TL bağışta bulundu. AHBAP bünyesinde toplanan bağışlar ile depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için gerekli olan projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalar başlatıldı.

PROJELER TEK TEK FATURALANDIRILACAK

Rock müziğin sevilen isimlerinden olan Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği sosyal yardım projeleri ile adını duyurmuştu. Son yaşanılan Kahramanmaraş depreminde de gerçekleştirdikleri büyük çaba ve seferberlik ile hem Haluk Levent hem de AHBAP Derneği tüm dünya tarafından tanımış oldu. Derneğe milyonlarca bağış yapılırken Haluk Levent, geçtiğimiz gün kendisine ve derneğine yardım eden tüm ünlü isimler ile birlikte bir video çekti. Yayınlanan videoda Haluk Levent, toplanan bağışlar ile yapılacak olan projeleri sıraladı. Aynı zamanda Haluk Levent, yapılan tüm harcamaların teker teker faturalandırılacağını ve bunlarında herkesle paylaşılacağının altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.