100 Milyon Sterlinlik Nafaka Davası! Ünlü İş Adamı, Eski Eşiyle Kozlarını Paylaşıyor!

100 Milyon Sterlinlik Nafaka Davası! Ünlü İş Adamı, Eski Eşiyle Kozlarını Paylaşıyor!
Dünyaca ünlü iş adamı Frederik Barclay, eski karısıyla para kavgasına tutuştu! Mahkemede kozlarını paylaşan eski eşler 100 milyon sterlin için karşı karşıya geldi! İşte detaylar...

88 yaşındaki ünlü iş adamı Frederick Barclay, eski eşiyle mahkemede karşı karşıya geldi! Eski karısı, Barclay’da tam 100 milyon sterlin talep ediyor! 2021’de çıktıkları boşanma davasında, mahkeme ünlü iş adamının 100 milyon sterlin ödemesine hükmetti. Ancak eski eş Hiroko Barclay, ödemeyi alamadığı iddiasıyla tekrar mahkemeye başvurdu!

Emekli iş adamı Frederick Barclay, eski karısıyla para yüzünden çıkan kavganın son raundunda yüksek mahkemeye çıkacak. 34 yıllık evliliğin bedeli ağır olacak gibi görünüyor! İngiltere’nin gözü kulağı bu sansasyonel davada. İşte o milyonluk davanın ayrıntıları…

100 MİLYON STERLİN, PEŞİN LÜTFEN!

İngiltere’deki bir yargıç, 88 yaşındaki Sir Frederick'e, 34 yıllık evliliklerinin sona ermesinin ardından Mayıs 2021'de Leydi Hiroko Barclay'e toplam 100 milyon sterlin tutarında toplu ödeme vermesini emretti. Mahkeme tanıkları, 2021 yılında gerçekleşen davada ünlü iş adamının neredeyse sinir krizi geçirdiğini ifade etti.

Eşinin “mantıksız” davranışları nedeniyle boşanma davası açan Leydi Barclay, daha sonra Sir Frederick'in emredildiği gibi ödeme yapmadığından şikayet etti ve mahkemeye saygısızlık ettiğini iddia etti.

Mahkeme yargıcı sör Jonathan, haftaya Pazartesi günü Yüksek Mahkeme'nin Aile Bölümü'ndeki duruşmada davanın son aşamasına nezaret edecek. Yargıç Temmuz ayında, Sir Frederick'in Lady Barclay'e yasal ücretler ve bakım için borçlu olduğu yaklaşık 245.000 £'u ödememesinin bir sonucu yeni bir mahkeme açıldığını ifade etti.

ÜNLÜ İŞ ADAMI ÖDEME YAPMAZSA HAPSE ATILACAK!

Sir Frederick'in avukatları sanığın "büyük ölçüde temerrüde düştüğünü" söyledi ve yargıca "100 milyon sterlinlik ödeme için hala bir plan olmadığını" ifade etti. Haftaya Pazartesi günkü duruşma halka açık olarak yapılacak ve eğer ünlü iş adamı Barclay karısına ödeme yapmazsa hapis cezasına çarptırılacak!

Sir Frederick ve ikiz kardeşi David, İngiltere'nin en yüksek profilli iş adamları arasındaydı. David, Ocak 2021'de 86 yaşında öldü. Ailenin Manş Adaları ve Monako dahil olmak üzere birçok yerde yüze yakın gayrimenkulü var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.