Deprem Bölgesinde Ünlü İsimler Görev Almaya Devam Ediyor! Babala TV Oğuzhan Kimdir?

Deprem Bölgesinde Ünlü İsimler Görev Almaya Devam Ediyor! Babala TV Oğuzhan Kimdir?
Kahramanmaraş depreminin ardından depremden etkilenen bölgelere yardıma koşan birçok ünlü isim arasında yer alan Oğuzhan Uğur, Türk halkı tarafından tanındı ve araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgeye ilk giden isimlerden olan Haluk Levent ve derneği AHBAP’ın ardından, Babala TV Oğuzhan Uğur’da deprem bölgesine yardıma ilk koşan isimler arasında yer aldı. Sosyal medyada yer alan Babala TV’de yayın yapan Oğuzhan Uğur, birçok kişi tarafından tanınsa da ülke geneli tarafından pek bilinen bir sima değildi.

Deprem bölgesindeki yardım kampanyaları ve çalışmaları ile gündeme gelen Oğuzhan Uğur, birçok kişi tarafından taktir toplarken bazı kişiler tarafından da eleştirilmeye devam ediyor.

İNTERNET MODERATÖRÜ OĞUZHAN UĞUR

Youtube platformunda yer alan Babala TV’de moderatörlük yapan Oğuzhan Uğur, yayınladığı videolar ile geniş bir takipçi ve hayran kitlesine sahip. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü mezunu olan Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 Ankara doğumludur. Şarkıcı Oğuzhan Uğur, okul döneminde sergi, belgesel ve kısa film çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çalışmalarının ardından ise, Osman Sınav ile çalışmaya başladı. 2011 yılında vizyona giren Ağır Abi filminin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptı. Eğitiminin ardından Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav'ın asistanı olarak görev yaptı.

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

1984 Ankara doğumlu olan Oğuzhan Uğur, sergi, belgesel, kısa film, yönetmen asistanlığı, senaristlik ve şarkıcılık gibi pek çok sektörde faaliyet göstermiştir. Youtube’de yer alan Babala TV ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Oğuzhan Uğur, Kahramanmaraş depreminin ardından gerçekleştirdiği yardım çalışmaları ile tüm ülkede tanındı. Oğuzhan Uğur aynı zamanda, 2012 yılında ‘Çok Şükür’ isimli bir albüm çıkarttı. Oğuzhan Uğur’a ait parçalar arasında; Terbiyesizim, Panpa, Birinci Vazife, İstemiyorum, Sağ Salim, Bal Prensesim, Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu, Biyolojik Unsur, Mağlubiyet, Madım Mı? ve Kıskanç adlı single çalışmaları bulunuyor. Sevilen ünlü isim şu an da depremde etkilenen bölgelerdeki vatandaşlarımızın yardımı için birçok faaliyette gönüllü olarak görev almaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.