Gaziantep – Galatasaray Maç Biletleri Satışa Çıktı Mı? Gaziantep – Galatasaray Maç Bileti Ne Kadar, Kaç TL?

Gaziantep – Galatasaray Maç Biletleri Satışa Çıktı Mı? Gaziantep – Galatasaray Maç Bileti Ne Kadar, Kaç TL?
Spor Toto Süper Lig’de 13 Şubat 2023 günü Gaziantepspor, kendi sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Bein Sports kanalından naklen yayınlanacak maçın biletleri ne zaman çıkacak? Gaziantep – Galatasaray maç biletleri satışa çıktı mı? Gaziantep maç bileti ne kadar? İşte detaylar…

13 Şubat 2023 günü Galatasaray ile Gaziantep karşı karşıya geçecek. Şampiyonluk yolunda heyecanın giderek arttığı Spor Toto Süper Lig’de takımına destek olmayan isteyenler Gaziantep – Galatasaray maç biletleri satışa çıktı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte Gaziantep – Galatasaray maçına yönelik merak edilen tüm detaylar…

GAZİANTEP – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Gaziantep, kendi evinde Spor Toto Süper Ligin lideri Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki zorlu mücadele 13 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak.

GAZİANTEP – GALATASARAY MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Galatasaray – Gaziantep maçı biletleri satışa çıktı. 13 Şubat’ta Gaziantep Arena’da oynanacak maçın biletleri Passolig kullanıcıları tarafından satın alınmaya başladı.

GAZİANTEP – GALATASARAY MAÇ BİLETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Gaziantep ile Galatasaray arasındaki mücadelenin biletleri 175 TL başlangıç fiyatı ile satışa çıktı. Biletler satışa çıkar çıkmaz tükenmeye başladı. Kale arkası satış fiyatı 175 TL olarak belirlenen biletler tükenirken, okurlarımız Gaziantep Arena’da takımlarına destek vermek istediklerinde şu fiyatlardan bilet alabilecekler:

·        Kuzey Kale Arkası: 475,00 TL / 485,00 TL / 525,00 TL

·        Güney Kale Arkası: 500,00 TL / 525,00 TL

·        Maraton: 550,00 TL / 580,00 TL / 625,00 TL

·        Protokol: 700,00 TL / 760,00 TL / 810,00 TL

·        Misafir: 900,00 TL / 1.250,00 TL

GAZİANTEP – GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Gaziantep’in Galatasaray’ı ağırlayacağı maç Bein Sports’ta yayınlanacak. Okurlarımız, Gaziantep – Galatasaray maçını şifreli olarak Bein Sports kanalından izleyebilirler.

GAZİANTEP LİGDE KAÇINCI SIRADA, PUANI KAÇ?

Spor Toto Süper Lig’de Gaziantep FK, 25 puanla 10. sırada yer alıyor. 6 galibiyeti bulunan Gaziantep’in 7 beraberliği ve 9 mağlubiyeti bulunuyor. Lider Galatasaray ise 54 puanla 1 maç eksiği olan Fenerbahçe’den 9 puan önde liderliğini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.