Ebru Polat Ortalığı Yangın Yerine Çevirdi! Derin Göğüs Dekoltesi İle “Patroniçe Benim” Dedi!

Ebru Polat Ortalığı Yangın Yerine Çevirdi! Derin Göğüs Dekoltesi İle “Patroniçe Benim” Dedi!
Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımlar ile yürekleri hoplattı. Yeni şarkısını tanıtan Polat’ın sevgililer günü göndermesi de dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar…

Senelerdir sektörde olan ve hem seslendirdiği şarkılar hem de sahne performansları ile hayran kitlesini giderek genişleten Polat, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor. İddialı kıyafet tercihleri ile son dönemlerin en çok dikkat çeken isimlerinden birisi olan Ebru Polat, Instagram paylaşımları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Cesur kıyafetleri, dekolte anlayışı ve sivri dili ile sosyal medya aleminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Ebru Polat, dün akşam yine arka arkaya paylaşımlar yaptı. Yeni şarkısını duyuran ünlü şarkıcı, göğüs dekoltesi ile ağızları bir karış açıkta bıraktı.

YENİ ŞARKISINI TANITTI!

Seslendirdiği şarkılar ve sahne şovları ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Polat, Instagram hesabı üzerinden müjdeli bir haber paylaştı. “Kıskananlar Çatlasın” isimli şarkıyı kendi tarzı ile yorumlayan Ebru Polat, yeni şarkısının klibinin de hazır olduğunu ve şarkının 3 Şubat Cuma günü piyasaya çıkacağını duyurdu. Ebru Polat’ın paylaşımı sevenlerini heyecanlandırırken ünlü şarkıcının klibinde giymiş olduğu mayo benzer tasarım yürekleri hoplattı.

Şarkıcının yeni şarkısı, birçok sosyal medya kullanıcısı ve ünlü isim tarafından desteklendi. Polar, kendisini destekleyen isimlerin yapmış oldukları paylaşımları kendi hikayesinde de paylaştı.

SEVGİLİLER GÜNÜ GÖNDERMESİ!

3 Şubat Cuma günü çıkacak olan “Kıskananlar Çatlasın” isimli şarkısının klibini yayınladıktan sonra Instagram paylaşımlarına devam eden ünlü şarkıcı Ebru Polat, son paylaşımı ile resmen olay yarattı. Her daim iddiaları kıyafetler tercih eden Polat, bu sefer resmen sütyensiz olduğunu düşündürdü.

Yatağına uzandığı esnada kendisini videoya alan ve derin göğüs dekoltesi ile yürekleri hoplatan güzel şarkıcı Ebru Polat, video paylaşımına şu notu düştü: “Kendime sevgililer günü hediyem özel yapım harika bir tektaş olacak. Yapımına başlandı. Kendim en iyisini alabiliyorken sonra gel başkalarından gelen hediyeleri beğen. Yahu patroniçe benim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.