Yeşim Erçetin'e FBI'dan şafak baskını... Yeşim Erçetin Kimdir?

Yeşim Erçetin'e FBI'dan şafak baskını... Yeşim Erçetin Kimdir?
Geçen sene iş insanı Fevzi Kardeseci ile nikah masasına oturan şarkıcı ve manken Yeşim Erçetin'in Amerika'daki evine FBI tarafından baskın düzenlendiği iddia edildi. Gözaltı gerekçesinin de 'kripto piyasasında usulsüzlük' olduğu belirtiliyor.

Yeşim Erçetin, geçen sene Fevzi Kardeseci ile Miami’de evlendi. Amerika’da yaşamaya başlayan Erçetin ve Kardeseci, FBI tarafından evlerine düzenlenen şafak baskınıyla gözaltına alındı.


HESABI BLOKE EDİLDİ
Üzerinde pijamalarla FBI aracına binen eski mankenin gözyaşlarına boğuldu.

2. Sayfa'nın haberine göre; kripto piyasasında usulsüzlük yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan çiftin kripto üzerinden insanları dolandırdığı ileri sürüldü. Hesabı bloke edilen ve pasaportuna el konulan Yeşim Erçetin’in 50 bin dolar kefaret bedeliyle serbest kalması gündemde.


Yeşim Erçetin’in eski eşi Emre Matraş, baskın esnasında 10 yaşındaki kızının da evde olduğunu ve komşularının yardımıyla kurtulduğunu söyledi.


Programa özel açıklama yapan Matraş, “Baskında 10 yaşındaki kızım da oradaydı. Yan komşuları olmasaydı kızımı da alacaklardı. Devlet kızıma da el koyabilirdi. O durumda kızımı 16 yaşına kadar ülkeme getiremezdim. Kızımı 2 gün içinde Türkiye’ye getirdim. Kızım hâlâ kendine gelemedi” dedi.

Matraş, Erçetin’in 50 bin dolar kefaletle çıkabileceği iddiası için de “50 bin dolar kefaletle çıkması mümkün değil. Basit bir olay değil çok büyük bir dolandırıcılık olayının içine düştü. Yeşim böyle bir insan değildir, eşinden dolayı mağdur oldu. Onun orada çıkması çok zor. Kızımın velayetini almak istiyorum, kızım oraya gönderemem” ifadesini kullandı.

YEŞİM ERÇETİN KİMDİR?

 

Yeşim Erçetin, 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

KARİYERİ:

Yeşim Erçetin, 1996 yılında Neşe Erberk mankenlik ajansında profesyonel mankenlik yapmaya başlamıştır. HBB (Sporazzi), Kanal 6 (Top Secret), 2000 yılında Best TV’de (Yeşim), MMC (1’den 3’e) adlı programların sunuculuğunu üstlenmiştir. Zeynep, Sensiz Olmuyor, Serseri gibi dizilerde de oyunculuk yapmıştır.


ÖZEL HAYATI:

Erçetin, 2000 yılında evlendiği Ozan Orhon'dan 20 Ağustos 2003 tarihinde boşanmıştır. İkilinin Lara Yağmur Orhon adında bir kızı vardır. Sonrasında eski manken 2010 yılında Emre Matraş ile evlenmiş ve bu evliliğinden de Masal adında bir kız çocuğu olmuştur. Cesur fotoğrafları uzun süre konuşulan çift, 1 Nisan 2015 tarihinde boşanmıştır.

Yeşim Erçetin son olarak  iş insanı Fevzi Kardeseci ile Miami'de dünyaevine girmiştir


HABER: Ali Osman Arlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.