Netflix’ten Yeni Dizi Açıklaması! One Piece Dizisinin Yayın Tarihi Ne Zaman?

Netflix’ten Yeni Dizi Açıklaması! One Piece Dizisinin Yayın Tarihi Ne Zaman?
Netflix’ten yeni dizi açıklaması! Dijital platformda yeni dizi gündemi. Geçtiğimiz senelerde duyurulan One Piece dizisinin seyirciyle buluşmasına çok az kaldı! Dizinin oyuncu kadrosu da açıklandı! İşte detaylar...

Dünyanın en büyük dijital akış platformlarından biir olan Netflix, dizi içeriğini genişletmeye devam ediyor. Dijital platformdan yeni bir dizi için açıklama geldi! Yeni dizi için oyuncu kadrosu da belli oldu. İşte Netflix yeni dizisi One Piece…

One Piece anime dünyası için en önde gelen yapımlarından birini oluşturmakta. 1999 yılında vizyona giren bu dizi, her hafta yayınlanan 1 bölümüyle devamlılığını sürdürmekte. Toplamda 1000 bölümü olan dizi günümüzde halen popülerliğini sürdürmekte.

Netflix, resmi Twitter hesabından yeni bir duyuru paylaştı. One Piece dizisinin bu sene içerisinde vizyona gireceğine dair bilgiyi paylaştı. Diziyle ilgili posteri de paylaştı. Paylaşılan postere baktığımızda ise ana karakter ve aynı zamanda lastik adam lakaplı Monkey D. Luffy’nin arkadan çekilmiş bir şekilde şapkalı fotoğrafı dikkatleri üzerine çekmekte.

BU SENE YAYINDA

İlk olarak Ocak 2020’de duyurusu yapılan One Piece için henüz net bir tarih bilgisi bulunmuyor. Ancak bugün itibariyle yapılan duyuruda ise, bu sene içerisinde dizinin yayınlanacağı net bir şekilde açıklandı.

  • Dizinin oyuncu kadrosu da açıklandı.
  • Inaki Godoy-Luffy
  • Mackenyu-Zoro
  • Emily Rudd- Nami
  • Jacob Romero Gibson- Usopp
  • Taz Sklar- Sanji

ONE PİECE KONUSU

One Piece animesinin konusu ise, şeytan meyvesini yemesinin ardından doğaüstü güçler elde eden Monkey D. Luffy karakterini zamanla genişleyen mürettebatı ile Hasır Şapkası Korsanlarını ele almaktadır. Büyük hazine hayalleri içerisinde Grand Line’a gitmeye çabalayan tayfa, bu serüvende karşılarına çıkan düşmanlarla mücadele etmektedir.

ONE PİECE ANA KARAKTERLERİ

Monkey D. Luffy: 17 yaşında olan genç ana karakter, Hasrı Şapka Korsanları’nın kaptanıdır aynı zamanda. Gomu Gomu no Mi Şeytan Myevesi’ni yedikten sonra lastik adama dönüşmüştür. En büyük hayali ise hazineyi ele geçirip korsanlar kralı olmaktır.

Roronoa Zoro: Eski bir ödül avcısı olup Luffy’nin tayfaya aldığı ilk kişi olma özelliği vardır.

Nami: Tayfada rotacılık yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.